** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jan 31, 2009

B.u.H.S.A.n

hye....salam ukhuwah....

hari ne nak borak pe erk....

erm b.U.h.S.aN..

ne nak ceta ABout My BEst..bEst..Fren...

nak start dari mane ne...

erm..

~~~ my Sweety~~

+++ RoZieanA mAtdAni a.k.A Bb +++

~~ seorang YAng OpEn MinDed~~
~~ BAek, CAnteK, Cute..AHakX~~
~~ Kdng2 Seorng YAng PanaS BAran GAk..hehhe...~~
~~kDng2 Co0L JErk~~
~~SometimES Seorng YAng Sensitif Gak~~
~~sayUnk saNgat KAt Dier~~
~~dier fhM AKu N Sometimes We HAve SAme CharactHer~~
~~Luv u & Owez Miss U My Sweety~~
~~ BEsa Lor dah KEJa SUma ORg Bz JErk TAk De MAse nAk SMs...koL.~~

++ YUsmAh a.k.A Yus++

~~Dier Ne pown Seorg kawan Yang BAek sangat~~
~~nak KAte pendiam..tu TAk gak~~ahkz...
~~cantek, baek hati n kadg2 simpan dalam ati lor...~~
~~ ramai peminat ne..huhuhuhu~~
~~sayang giler kat dier...~~
~~cume noW ne jrg ar jumpe dier wpon kiteorg Dok SAtu LAbuan~~
~~Luv u n Miss U~~ oWez~~

++ NOrDiana BunaWe a.k.A Diya ++

~~ Ne minah senget cket..ahahhaha~~sori fren...
~~tapi best kawn ngan dier...~~
~~leh shAre pe jerk..nak kutuk pon tak cover2 taw..~~hahahha..
~~CAntek, ladies n nice person la...~~
~~aku sentiasa akan fhm ko~~
~~ cayunk ko~~

++ HArtiNi a.k.A har ++

~~ yang best nak cite dak ne cute, comel giler..hihih~~
~~dah la baek hati...pemaaf lagik taw..tak mcm aku ne~~hahahha..
~~ erm ne cita2 die nak jadi akauntan..ye ker..hahhaa~~nate tanya balik~~hahha..
~~LOv u~~

++ MAhani SaLLeh A.k.A my tWin ++

~~ ni yang best ne nak ceta...~~
~~dier ne nak kate same tak gak tapi seakan seiras la ngan aku~~
~~sampai cikgu pun kekdg tu keliru~~
~~hahahha.....tapi drng kat sek. Dolu2 kate kite org kembar~~
~~hahhaha..blEh lar...aku panggl dier pun kekdg tu adik gak~~
~~aku tue bulan ngan dier~~
~~hahah....~~
~~sayunk ngan dier ne~~
~~nat kieorg dier la yang paling baek sekali~~
~~ape tak nye buat jht cket, kutuk org cket dah diberi ceramag agama,ahhahah..oppss jgn mare siZ~~
~~sayunk ne kat dier~
LovE u....

++ Siti IDrawati A.k.A Sz IdRA++

~~ne akak yang tak sedar diri..~~
~~ahahahha ne akak Yang selalu gaduh ngan aku time kat klas lu..~~
~~huhuh..tapi bets sporting, mcm mana pon gdh tetap baek balik..~~
~~akak ne mulut lau nak kate org tak de insurans taw..nak marah org pun...mmg tak de insuran~~
~~hahahha~~
~~tapi aku ngan akak ne mmg satu kepala lar..nak ckp pun tak cover2..maen lepas jerk..~~
~~kan jadi diri sendiri tu bgus~~
~~hahahhaha~~
~~loVe u~~

best giler la time sekolah DoLu2..hahhaha....banyak kenangan..kenangan tinggal kenangan and still in my mind...KALo Dok soRAng2 kat biLik Ingat BALik MEsti GELAk punye..hahahha...


0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates