** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 25, 2009

bila aku mula merindu

uwaaaa.....uwaaaaa...MyEm0.Com...bila aku mula rasa na nanges....ni la aku mls ni...di kala aku sibok wat keje...aku tetba rindu kan nya!!i dun noe y!!

aku rindu la..aku pun tak tahu..nak sangat aku nengok muke nya....huhhuh....MyEm0.Com..ku tak tahu la napa ku rasa mcm ni....

dalam sume org pon busy..kan..aku mencari sesuatu nak di kongsi bersama ngan member dan follower ku..cari punya cari..aku tak dapat gak..huhuhu...MyEm0.Com


saja jek ni taip2...see blog..buhsan la...



MyHotComments.com
MyHotComments

aku ni kenali ngan sora yang nyaring..memang sora aku nyaring...hahhaha....bak kata my teacher kat skolah lu..."small person big Voice" aku kecik je orang nye....tak tinggi..rendah jerkk..hihihi...cute??!!hahhahaha....nka kate cute tu..tenguk pada org yang tengok nya...nengok pada penilaian orang..hihih...nate perasaan lak aku ni..hihiih.. :)MyEm0.Com



MyHotComments.com
MyHotComments


p/s for :
my siz awyn : ke mana ko dik non ?
siz ynaa : ke mana lagik adik ku ni menghilang?
cerry berry : mu p mana sayunk ku?busy lagik erk?
cik naniey : siz pon busy gak?

i miss u ol...


MyHotComments.com
MyHotComments

6 tunding jari kat saya :

Ajwin Ajeera said...

SIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sis rindu awin ke???
hehe
luv u sis~~~~
saye ada disini melihat sis.
:)

DuNi@Qu said...

hihihih...hahh g mana lagik kamo ni awyn..(sambil besar2 mata)hahaha

Ajwin Ajeera said...

pegi jerit2 hilangkn tension kat bkt blakng umah..
hehe

Naniey said...

hehehe..cian die bowink erk..

DuNi@Qu said...

hahhaha..nak juga!!!lame lagik nak balik umah!!hihi

DuNi@Qu said...

hihih..ye la...cek nye cek..tak de pon komen or sok sek sok sek kat chatroom..huhuhuh..nasib baek ku tak tutup je blog ni..hihih

Followers

Template by:

Free Blog Templates