** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 6, 2009

ContinuEs For Entry Sahabat...

koRang ADe sahabat kn?sahabat korang ni jenis yang macam mana?!sahabat korang suma guys or ol gals or due2 sekali??!!sahabat korang pernah tak complain pasal korang kat member dier yang laen?

KOrang TAw tak Ape tu Makna NYa SAhabat?HOw KOrang mengHargai persahabatan korang?



saHabat yang baek dan sejati adalah sahabat yang beloh terima kelebihan dan kekurangan kita tetapi masih ingin berkawan dengan kita....



my happy life will be happy when u talk to me, share to me, hug me, kiss my cheek, cry at my shoulder n crazy with me...u very important to me because u are part in my life..i love u so much..when i alone, i will cry when i thinking of u, when i thinking about us...i hope u understand me and i hope u n me owez together...
i Love u My BEstfriend...

Friends Myspace Comments
MyNiceSpace.com

i'm so S0rry...I'm want to say sorry to u when i "berkasar" or make u "tersinggung" or sometimes not understand u...besala sometimes kita akan ada missunderstanding..rite?!

BUt Dalam kita mengenal sahabat dan mengenal erti "friendShip" and "Life", kita akur dengan ketentuan Tuhan..........kita kaLah dalam "Our FeeLing"..buKan tuk mengiYakan or menidakKan tapi kenyataAn , reAlity still bE Reality...BUkan kitA Salah Erti KAn "FriendShip" itu,tapi "feELing kita sendiri KitA tak Mampu NAk LAwaN...BEToL TAk?!SEmestiNYa Korang PERNAh RAsa aPE yang AKu RAse KAn?!

Love Myspace Comments
MyNiceSpace.com

AKu SdaYa upAya BERusaHA gigiH Tok Buang "FeeLinG ni" But i CAnnOt..i Dont Noe Y...huhuhuh....MEsti KOrang PERnAH Rasa KAn?!akHIrnya TERpakSA mengaku DAts act
" i FaLL in Love With u"
& TErdenGAr LAh Lagu JosaN mrAz "Lucky i'm in Love With Mybestfriend"lalallalla...& SEcondhand SerenadE " FALL for U"....

MyHotComments.com
MyHotComments


MyHotComments.com
MyHotComments

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates