** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 25, 2009

^^describe in 3 words^^

semalam..
aku tak leh tido lak pulak
panas badan ku lum berkurang!!
still panas!!
ku tak tahu la apa nak jadi
sejak dua menjak ni
ku sering sakit je...
aku pun tak tahu kenapa...
pusing kiri..pusing kanan.
arghhhhhh...

and semlm gak ku buat gempak...
nak gempak pon boleh gak..
nak tak gempak pon leh gak!!
hahhaha!!

" hey..tahniah!!anda dijemput menghadiri perkahwinan saya..Oleh sebab2 tertentu, saya akan melangsungkan perkahwinan saya pada 1st mac 2010 7pm, until 9pm bertempat di dewan serbaguna wilayah persekutuan labuan..sebagai kawan baek..anda diwajibkan hadir!!
harap maklum!!"

hahahahha!!!

lalu ku send kepada member2 aku!!
pehhhh!!

nak tahu respon!!

nancy : wal nye jemput...angan2..hahahha.i kahwin 29 ni..
aku : hahahah!!ya la tu..pandai ar pilih tarikh yang teda dalam kalender!!
nancy : ahhahah!!saja ja tu angan2 macam u!!

adrian : u kahwin ngan i??
aku : ya la..kita buat surprise k..
adrian : hahhaha!!

paig : hah?betul ba?
aku : ya la..
paig : tapi tu kan tahun depan..
aku : hahahhah!!taw nda pa..
paig : ishhh ko ni..terang2 la ba tu..
aku : saja aku mo tarikh yang ada dalam kalender...drng yang laen buat yang teda dalam tarikh...1st aku send tahun 2009..pastu aku ubah!!
paig : kili2...ada2 ja ko ni ar did...
aku : hahhahah...

fifi : di labuan ada dewan serbaguna ka?di mana la kunun??
aku : ada...depan komplek sukan..
fifi : ah.betul ba..hahhahha...
aku : betol ba..nda kan la aku mo kahwin di tempat yang nda wujudkan sweet..
fifi : hahhaha..ya la...jadi la ni ?
aku : ko rasa...??
fifi : aku tanya ko lu la sweet....jawab la lu...
aku : jadi la lau ada calon nya..hahhaha
fifi : aku doakan ko ar sweet..aminn..
aku : aminnn..ahahhahah..

after buat gempak pengumuman tu!!
aku send msg again and forward to my fren again!!

" hey..please describe in 3 words about me!!behonest!!
original msg by : dida "

antara jawapan yang diterima
ni jawapan nya :

achik : u r noty
nana : kind, noty, caring (ye kot..mcm tu la..)
eQyn : noty..(yang dua lagik lupe)
fifi : cute, sweet dan happy go lucky
ben : hyperactive, cool and matured (if la)hahahh...
adrian : pure, honest and loveable
chan : kind, sweet and honest..
emy : kind, sweet and agak boros...
adik apeng : cute, nice and manja...

ni la ku sayang kamo ni fren!!kamo tahu aku macam mana..hahhah!!!

now ku tanya follower ku!!

please describe in 3 words about me!!

hahahhah!!macam mana?dapat tak anwser ni...

jawab...jangan tak jawab!!


5 tunding jari kat saya :

~ceRRy beRRy~ said...

~ sempoiii ~
~ happy g0 lucky ~
~ sharing is caring ~

tu je k0t...hehehe...

DuNi@Qu said...

hahahhah!!yup!!!aku happy when ku nak happy!!jarang ar aku sedey2 ni...biarpon ku ade prob.hihihi!!

Ajwin Ajeera said...

>cute
>sgt baik ok~
>ayu je..(untung sape dpt nehh)
hee

Naniey said...

+noty..noty..heheh jgn mara ha
+friendly
+caring maring ...wakakakak

nak tmbh lag la ..leh kan....
cute-mute

nak lg2...

DuNi@Qu said...

hahahha..

for adik ku,

thankz..hiihih..tak de la ayu dik...akak ni tak romantik....sora pun nyaring!!hihi

for siz naniey,

thankz..hihi...

biarpon korang baru kenalaku tapi korang dah dapat agak aku mcm mane..

sayunk korang sume..

muahhh...muahhh..muahhhh

Followers

Template by:

Free Blog Templates