** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 24, 2009

everthink about me....

MyHotComments.com
MyHotComments


nak borak pe erk...ni la petang2 ni...lau kekurang keje...menghadap blog la jawabnya..hihih..dulu sebelum memblogkan diri ni..aku sibok menghadap friendster....jom ar nengok friendster aku....
...suma about aku..life aku ade kat ctu!!

liFe...KEhiduPAn...

hidup ini penuh dengan onak duri segala la..kekadang kita happyMyEm0.Com..kekadang tu kita sedeyMyEm0.Com..kekadang tu kita murung...kekadang tu kita rase macm nak nanges jerk...kekadang tu kita rasa kita ada buat salah.MyEm0.Com..ader jerk tak kene kan...tapi kita harus tabah mengharunginya...hihihih(wwah pandai lak aku berkata2)...

kehidupan aku biase jerk.mcm kehidupan orang laen gak!!tak banyak beza pon...kekadang tu terasa hidup yang kosong!!

c.i.N.t.a

aku percaya aku akan bertemu dengan someone yang sayang aku..yang aku sayang dan dia la yang membawa cahaya kebahagian terhadap hidup aku ni...biarpon selama ni aku suka borak pasal lelaki...minat lelaki..i hate this guys..i like this guys..but jauh disudut hati ku aku kesunyian...tapi i tak kisah..yang penting aku happy ngan kehidupan aku..aku tak susa kan orang...aku tolong orang yang memerlukan...

friendsHip....

for me..sekiranya seseorang tu ikhlas ingin menjalin persahabatan..maka persahabatan itu akan terus mekar dan utuh...kesefahaman dan tolak ansur perlu didalam sebuah persahabatan itu agar persahabatan yang di bina tidak sia2..bergaduh terus tak bertegor....if kita sayang akan persahabatan kita tak salah rasa nya kita buang ego kita tuk minta maaf..

MyHotComments.com
MyHotComments


perangai aku?!

jeng..jeng..jeng...

aku ni simple jer.
.nak kawan ngan aku bleh jerk..tak kisah..
tapi sudi ker korang nk kawan ngan aku nie..
nak kate cerewet tu tak ar..
but kekadang orang susa nak teriam perangai aku ni..
almaklumla
mcm budak2 lagik..
biarpon umur dah masuk 22 tahun..
huhuhu..

sometime i happy...
aku ni orang yang panas baran...sometimes...
aku ni sometimes gak pemalas gak...
sometimes aku ni owez think negative...
sometimes aku ni penakut!!!

hihihi...

tapi lau kat hostel aku berani sket ar...
hhahahhah....

member aku ckp...
aku ni manja owang nya....
ye ker?!
aku balik2 dah tanya ngan member..
jawapan nya still same.....
manja...(berfikir)....mayb....hahhahha...

aku ni suka give pendapat kat orang..but jarang nak teriam nasihat owang lau owang give me!!

ntah la...anyway..

tahnkz a lot my follower and my fren..to being my fren..
korang la sahabat ku yang ku sayng...

aku happy when my fren happy..
i sad when my fren sad...
kalo boleh aku nak give my shoulder tok kawan aku yang sedang berduka..
kalo boleh aku nak peluk kawan aku yang memerlukan aku...
kalo boleh aku nak sok sek sok sek ngan member aku time dia bosan...
kalo bleh.....

tapi hakikatnya..
suma jauh dari aku....



0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates