** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 24, 2009

Got Tag From My siZ...AwyN..

oleh keran aku ade mase sekejap..aku buat la atg from my siz ni..
terima kasih ler dik non..
akan ku jawab!!hihi
h..


Tag rules:
1. Anda dikehendaki mengambil 3 pic di bahagian muka..
2. Pastikan dicrop..
3. Setiap 1 pic hanya boleh menampakkan 1 @ 2 anggota sahaja..
4. Huraikan sedikit tentang pic itu.
5. Tag sape jer asal lebih 5 org..


ni pix yang original.....belum crop lagik..sempurna..
1st crop...
ni tang idung..
idung yang tak mancung pon...
ishhh
malu ar..

ni tang mata...nice eye..ye ker...
lau nice eye..mesti ramai yang fall in love kan?!
hahahhah!!


ni lak my lips..
aku yang suka tersenyum!!


orite done my job siz..!!
okies..now aku nak tag plak kat lima list kat bawah....

check iy oUt!!

*** cik Cerry BErry***
*** Cik NAniey ***
** Ibu**
** akak ieda**
** adik Ynaa ooo Ynaaa**

2 tunding jari kat saya :

~ceRRy beRRy~ said...

ayoyoyo...
manyak seksi la ini tag..hehe
c0mey mata kam0... :)
nnti ku wat ek..

DuNi@Qu said...

hahhhaha..ye ker come...hihihh.chinese or japanise eye...hahahakkk

Followers

Template by:

Free Blog Templates