** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 3, 2009

^^HappY Life And LAugh ToGetheR...^^



Salam..hye i'm back again...


Lom puas update blog tapi b4 diz aku mo post somethink yang buat aku happy...

tak mo ceta panjang..just see n look diz piX...happy together with u ol...me n aci sweet togeher....

wah teka ni kat ne..hahhah..ni kat Cc..hahha..mmg dasyat la budak-budak ni mane2 pon jadi tempat bergambar..nasib baek tak kena sound ngan penjaga Cc tu..time ni tengah tunggu tCher update Blog...


hahhha..riang bersama..happy bersama sedih bersama...hope selamanya..

wahh ni rebut2 nak take piX la ne....tu la gila bergambar sangat tengok...dah sorang tak masuk..hahhaa..cian IQna..
ni la budak2 noty...hahhaha..apa la C eQyn Buat tu....hahhahha
jangan gerak!!..nyawa anda di tangan saya...

DuShhh.....ni kat surau..mmg ta de kejO la budak2 ne..huhuhuh


IqnA with tCher...hihihi....mkn time.....dah abis tCher Update BL0g n kiteorg jLn2...pastu Mkan Time..

huhuhu..ni yang best ne lau dapat gila2 ngan best fren...huh..dont jeles gals...

c Eqyn With Aci..Sweet kan..


happy life n laugh with u ol mmg best...korang la pengubat duka aku n penghibur tawa n duka aku..yeah...paling best kalo de kutuk2 ne..hahhaha..paling pun tak senyap jerk sekejap..hahhaha...

enjoy it n have fun with our life...

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates