** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 6, 2009

HAsiL LUkiSAn MyBEstFrieNd *MiSs Chan*


hye..ni piX cartOon AKu..Cute DAn COmEi tak..ahakx..aDoi perasaN Lak..hihi

haii22..selamat petang suma..i'm back!!

aku terpaksa mencoret serta mensok sek sok sek sekarang kerana esuk lusa kita tak bertemu du dalam blog...kerana i'm going to Kk...

nak taw about my fren...ni la hasil my fren,,..nama dak ni CHan Min YEn...miss ChaN..dia ni mmg terer bab lukis2 ni..huhuhu...Mls nak GorenG ayat..just Look N see..

Check It Out....!!!

act piX ni leh tukar2...tapi kat dalam Blog Ne tak leh lak..so koRAng NEngok YAng Ni LA je.huhuhuni pilak mase kita org picnic kat Tg.aru Kk..nak exam da ni....last sem..ni chan eva dan cristy...ni la hasil lukisan cHan...
ni la budak2 Dpm(DipLOma PEngajian PErniagaAn*PenguRUsan*)


Okeis AKu Baru KetemuPiX YAng KAt ATas TAdiYAng TAk LEH TukAr2& GERak Tu..NI LA Dye...

friends

Sekiranya NAk KOmeN..TAk NYAh NAk SEgan PiLu..huhuh..SiLE2 Ler...hihihi

1 tunding jari kat saya :

DuNi@Qu said...

lOOK dIZ PIx COMEI kan

Followers

Template by:

Free Blog Templates