** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 23, 2009

just 4 my dear Cerry Berry a.k.a Ifa!!!

salam cayunk buat cik cerry berry!!

happy belated befday cik cerry berry a.k.a ifa!!(sambil melaungkan ke kiri dan kanan)

hope cik cerry berry happy owez and stay cute!!

yang penting kita yang lahir " 1987" maintain cute and sweet!!

chewAhhh!!marah lak Cik yNaa ni nAte!!

ni pesanan ikhlas dari penaja!!

HAHAHHAHAH!!!

hope cik ifa kite ni sihat walafiat hendaknya!!happy dengan family dan apa yang di impikan (5 list tu) akan tercapai dan doa kami untuk anda sentiasa berterusan...

biarpun kita baru kenal..tapi hope persahabatan kita di alam maya ni(chewaahhh!!)ayat tu!!!
akan terus berkekalan!!moga2 kita akan dipertemukan dan akan bertemu untuk lebih kenal dengan akrabnya!!hahhahah!!wah ayat aku ker ni!!!mcm bercinta lak!!adoiiisss!!


tak nak la goreng ayat lagik!!

nak ambik la ni hadiah dari ku untuk mu my dear fren
yang sama umur dan sama tahun cuma beza aku mude ckit dari ko cik ifa!!hihihihi!!!





2 tunding jari kat saya :

~ceRRy beRRy~ said...

alalalala...
sweet bangat entry kam0 kali ni..
plng sweet k0t dlm banyak2 entry sbb ada nama ku di situ...huahuahua...
eh2..thanks ya dida ku cayang...
ku cayang kam0 juge... :)
w0oo..
ku lebey tua ek..
ehem2...sile jgn pggl ku sys yek..
ku l0m tua agy...huwaaaaa....

DuNi@Qu said...

HHAHHAHAHA..TAK SEMESTINYA I KOL U SIZ U DAH TUE LA IFA SAYUNK!!HAHAHHAHA!!

Followers

Template by:

Free Blog Templates