** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 19, 2009

KuciNg KEsaYangan Ku....

hai!!hai!!
i'm BAck!!

ni la kucing ke sayangan ku!!!nama nya c tompok!!tompok junioR gtu!!
mom dia pun nama tompok!!
jadi kami panggil dia c Tom!!
cute KAn!!
tompok ni suka betul tido...
lau dah kenyang tido la dia ni!!


C tom ni pandai pilih tempat tido!!
hahhahha!!
selalu dia tido di bilik my sister!!
hahahhah!!
kadang2 pandai gak manje2 kat kiteowg!!
tido kat pangkuan aku dan my sister!!

tenguk jerk la aksi nya ni!!
act ada g satu...kucing satu laghik c Hitam!!
kami panggil c tAm!!
drng ni adik beradik!!
tapi cianZz kat C itAm koz Adik dier yang same kaler
dah mati!!
huhuhuhuh!!
sedey siot!!
koz time tu hari raya!!
1st raya lagik!!
tu sume berpunca dari kazen2 gue yang kejam..
g baling2 adik itam!!
dah la baru lahir!!
huhuhuhuh!!

ni c Tom tido kat bilik my sister!!
mmg dier ni pandai pilih ar...

tapi lau pasal makan..
mmg no. 1 ar drng due tu!!
mkn jerk..
mmg kuat mkn le....

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates