** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 3, 2009

PersahabataN N FamiLy

Evening.....

salam...benci nya nda taw la napa ni blog bikin panas..ada ja yang nda kena...bodo tul ar..panas da aku ni...huhhu..

Duni@ Did@....
Duni@ diDa YAng Warn@ WARni..Like PeLAngi..Oh..No..HAhhhha..
Duni@ DiD@ Yang Penuh DenGan HappY Life, SAd Memories, Nice Memories, SAd Moment And Funny Life ....Of Koz La Carzy Life..ahakx..Tu LAu BuhSan Tahap GAban..hahhaha..

Duni@ diD@ juga dipenuhi dengan family..fren..musuh...bukan suma org suka kita....so kita just jadi diri sendiri koz bukan suma org kita bleh puaskan ati kan


SEbagai INsan YAng biasa, punya Sikap Yang kurang disenangi oleh setiap insan...kita banyak melakukan kesilapan n& kita juga punya banyak kelemahan dan keistimewaan yang tersendiri...dan oleh kerana itu, kita harus bersyukur dengan apa yang dikurniakan...ada yang lebih teruk dari kita lagik...so hargai la pa yang kita miliki....

About Me Myspace Comments

MyNiceSpace.com

Masa yang ada...ruang yang cukup suda memadai tuk kita enjoy de moment..saat kita bersama family..saat kita bersama sahabat...hargailah...buat senang mo dapat masa-masa yang bleh mengeratkan lagi silaturrahim antara kita suma...huhuh

Friends Myspace Comments

MyNiceSpace.com
with my sistawith de gals...ni lom cukup g ni along n adie tiada..but dont worry gals kami tetap ingat korang...tapi lau tenguk betoi2...dalam piX ne cuma ada aku, mel, iQna, angah n ACi..c Eqyn g mana?hahhha

Persahabatan...persahabatan yang kekal adalah persahabatan yang diikat dengan tali kejujuran..keikhlasan tanpa mengira kita ni siapa pon....tanpa mengeluh akan perangai kita...dan dapat terima keadaan kita....pergaduhan..pertengkaran..kecil ati...cemburu...itu la lumrah dalam bersahabat...tapi kita perlu bijak menyelesaikan nya...kerana itu la perlu ada tolak ansur dan saling memahami antara sahabat.....sahabat adalah family num dua aku after family.....sahabat adalah tempat aku mengadu nasib...suka duka..berkongsi segalanya...setiap detik yang dikongsi bersama amat berharga ....


with de genk miri..hahhaha..rindu ngan korang...

hidup ni mesti berani hadapi segala cabaran & rintangan...jangan cepat mangalah..wahh..caya la Did@..ahhaha..mcm tak percaya pulak ni ayat post by Did@..hahhha...erm suatu kegagalan itu bukan pengakhiran hidup kita tetapi permulaan bagi hidup kita...setiap kegagalan mesti ada hikmah nya dan setiap kejadian pasti ada sebabnya..kerana itu adalah aturan hisup bagi kita sebagai insan dan hamba ALLAH. Pa sahaja yang kita capai & kejayaan yang kita capai..kita harus lah bersyukur dengan kurniaan nya kerna itu suma terjadi kerana kehendak-nya

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates