** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 3, 2009

Ruang TOk My Best fren....

afternoon....

salam..n mushi-mushi...

hari gak penat juga la...mana tak nya ada ja yang berlaku tadi di opis ne..pagi2 dah ade org ntah dari mana yang naek opis ni..kacau tul ar..ramai lak tu..huhuuh....n pastu bos naek..dengan membawa konco2 nya..fuhh ramai gak la.& seperti besa sentiasa bz if bos da naek..rimas gak ngan ramai org yang naek opis ne ari....huhuhu...

anyway mem tak naek so..ade ringan sket ar..hahha..leh layan blog..updae blog n layan fs serta seprti besa layan ym..hhahahhaha......tapi nie ari ramai lak tak ym...tak taw la mana p suma org....huhuhu..rindu lak ngan yang laen besa la lama tak jumpa last jumpe pon time konvo..tu pon bukan sempat beramah mesra..just jumpe cam tu jerk..nak borak lame2 tak de mase wei..huuhu..miss u ol...muahhhxx...

nak borak pe erk...erm aku ade la terasa ati kat minah ne...tak taw la nape kan..sikap dia ne mcm dah laen..org laen bz gak..stdy...keje...tapi still keep in touch..but "her" nop...iLang gitu jerk..ntah la..mayb dia rasa kita org kat labuan ne tak penting sangat kot....tak taw n tak ingat lagik bila last contact ngan budak ne....huh..msg2 tak reply..miskol tak de..kol pun tak...fs tak reply....ntah la yang laen leh pulak reply..tapi tang nak reply msg aku pon susa..huhu....laen bebenor dah perangai budak ne..rasa mcm terasing sangat..ntah la..bukan nak kate ape.aku banyak gak member yang keje..stdy..lagik bz dari org yang keje..tapi leh lak reply testi..leh reply sms....ni she so jauh sangat dari kami....kawn2...

nak terus terang nate takut dia terasa ati lak...takut nate dia kata aku ni mengada2 la..nda fhm dia la..so senyap jerk ler...huhuhuhu.....mayb dia sibol ngan "bf" dia sampai tak de masa tuk kawan2 dia yang terasa di abaikan sebagai kawn......huhuhuh....watever la..malas nak fkr act..tapi lau dah balikk pon tak pandai nak tell..tak taw nak komen pe...koz lau tak leh nak jumpe pun at least sms juzt tell u are in city or house...kita or tau la balik nak lepas rindu ngan family but just tell..tak salah pon...nak kata krdt tak de mcm menipu jerk kan..nak kate smsm mhal just sms tell da ade kat city pon dah cukup..at least kta org taw la dia ade kat city ne...huhuhuh....ntah...watever..

bukan nak banding ngan sape2..tapi aku rasa di hargai when aku bersama member2 aku yang laen...hahahahha......sedey nye...bila kawan yang lama tak jumpa buat kita mcm tu..bestfren lagik tu..huhuhuh.....

ape2 pun i noe what i want n do...she noe what happen & what she want...i hope she happy with herBoyfren n life at Kuala Lumpur sane...

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates