** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 25, 2009

TAg!!tag!!tag!!

salam sayang buat semua!!
aku pagi2 ni tak tahu nak borak pe...
dalam aku sibok2 isi jawatan kosong kat UiTM ni..
aku ada somethink to korang!!

rules of de tag :-

1. letakkan 3 picture dalam berlaenan mood!!
2. describe in 5 words about yourself..
3. berikan 3 perkara yang buat anda gelisah...
4. huruf yang anda selalu guna..(fav huruf)
5. senaraikan 5 perkara yang buat anda happy(gembira)
6. senaraikan 5 insan yan anda sayang...
7. anda marah bila.....
8. anda nanges bila.....
9. tulis nama penuh anda di sekeping kertas menggunakan tulisan tangan anda...
10. tuliskan dis word " take a time for forget someone" disekepingkan kertas menggunakan tulisan tangan anda..
11. berikan tag ini kepada 5 orang follower!!


selamat mencuba...!!

sebagai contoh!!
biar i start dulu!!

check it Out!!

1. letakkan 3 picture dalam berlaenan mood..

apesal lak ni!!buruk nye muka!!

nape tu!!nengok ape tu!!macm sedey jerk!!


laaaarrrr!!!tido ker?!keje..keje...

2. describe in 5 words about urself..

** manja**
** noty gals**
** pamarah**
** penyayang**
** sensitif sometimes**

3. berikan 3 perkara yang buat anda gelisah...

** kalau tak siap kerja**
** kalau kehilangan sesuatu yang berharga**
** tak dapat selesaikan matematik or akaun**

4. huruf yang anda selalu guna..(fav huruf)

** A **

5. senaraikan 5 perkara yang buat anda happy(gembira)

** if family happy dan dapat luang masa ngan family**
** dapat jumpa kawan2 yang jarang sekali ketemuan**
** sekiranya dapat share somethink wif my buddies**
** if aku dapat duit berkoyan2 (hahhaha..angan2)
** kalau ade yang sayang aku macm mana aku sayang orang tu**

6. senaraikan 5 insan yan anda sayang...

** my parent **
**satu2 nya sister aku **
** satu2nya abg aku**
** all my fren yang selama ni susah senang happy sedey bersama aku**
** insan -insan yang mengenal diri ini (termasuk la follower ku) **

7. anda marah bila.....

** dikongkong, dipaksa dan tension **

8. anda nanges bila.....

** terkenang kisah lalu, terkenang memories terindah dan tension yang amat sangat time exam , rindu someone**

9. tulis nama penuh anda di sekeping kertas menggunakan tulisan tangan anda...


10. tuliskan dis word " take a time for forget someone" disekepingkan kertas menggunakan tulisan tangan anda..

11. berikan tag ini kepada 5 orang follower!!

i give to :-

** my siz..awyn..**
** cik cerry berry **
** siz ynaaOOOynaa*
** cik Naniey **
** cik Lulu **

4 tunding jari kat saya :

~ceRRy beRRy~ said...

ay000..
de tag agy..hehe..
xpe2..dua2 tag skali ku wat nnti ek..
nk kene cri pics yg c0m0t2 sket...
huahuahua... :)

DuNi@Qu said...

hahhhaaha!!!kompom!!

Ajwin Ajeera said...

yee..
saye dh siapkn tag ni kakak!!
:)

Mimi said...

tag ini kah? okek... akn shaye laksanakn amanat mu hek~

Followers

Template by:

Free Blog Templates