** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 12, 2009

**..................Two DAy BEfORE..................**

saLAm Sayunk Tok Korank yang sentiasa melawati Dan mebuat semak kat RooM chat Aku Tu..hahhaha...(jgn Mara yerk bLOgGer yang disayungi)...

seMLm awal giler aKu tiDo..huhhuh...aCt bukan nak ceta yang semlm punya..hihi..

Now 12 FebruaRy 2009...
time : 9:46 a.m

SAt g , tinGgaL two Day g nak MAsuk 14 February 2009 iaitu Hari keKAsih..mCm tak best jerk guna woRd tu....TUkar ar..VALEntine's DAy...Mesti yang Ramai menyambut nya kan...besa la..bukan hari2 sambut Valentine's day..tapi perLU ker?!MyEm0.Com

mesti BahagiakaN terima bunga, cokLAt,TeddyBEar...NAK juGA!!Aku NAK jUGA!!sob..sob..Sob..!!

glitter-graphics.com


glitter-graphics.com


glitter-graphics.com


tETAPi daLam masa yang sama...ada juga yang bersedey..sob..sob..sob..Aku pon tak sambut...almaklum la aku pon single mingLe..peh!! proMOte diri sendiri ke tu!!ahakx..
tapi aku tak kisah sangat tak sambut..kan itu lebih baek..ni adat owang putih..hahhaha..chewah pandai jerk aku ni nasihat owang2 kan..hahhah.....mcm aku ni dah insaf sangat..hahhaha..tapi at least aku mengingatkan kowang2 sekian..chewah siap bela diri ni..hahahhha....aku dah besa idup single mingle..chewah..ayat tu...nak kata power tak juga tapi cket2 nak power la..cket2 nak kalah kan ayat2 cik Cerry berry dan kak yaniE..oppS..jgn mare erk..gurau jerk..!!

aiShhh..bila la jodoh aku nak sampai nie..(sambil berfikir dan mengira2)hahhaha...akak aku dah nak kawen ni...aisey...ape2 Pon aku tetap berdoa moga2 apa yang aku harapkan jadi kenyataan.amin..moga2 jodoh aku ngan org yang soleh...amin..cehhh!!..hihihihMyEm0.com

JOdoh..AJaL..pertemuan..perpisahan suma nya datang DAri-NYA..

1 tunding jari kat saya :

f_24434 said...

salam..

http://f24434.blogspot.com/2009/02/hari-valentine.html

sila baca yer.. :D

disini sambil berblog..
sambil berpesan2.. x gitu?
hehe..

Followers

Template by:

Free Blog Templates