** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 30, 2009

3 month....

salam n mat petang sume....before balik i nak write somthink..mane ar taw kan i tak berblog lagik kan...kalo i tak berblog lagik..apakah respon anda?cehhhh..mcm ku ni tersangat istimewa je kan...pasan lagi...

aku tak nak write panjang..cukup la kiranya aku ingin bersyukur sampai ke hari ini korang sentiasa bersama aku....cehhhh..hari ini genap la 3 bulan aku hidup dalam dunia blogger...cehhh...aku berusia 21 tahun..dan pada bulan 8, 19hb aku berusia 22 tahun..mude g tu....terlalu mudah kan..cehhhh..pasan lagi..

dan selama 3 bulan mesti aku post dalam paling banyak 7 post entry..wahhh...manyakkan..mesti korang buhsan kan bace entry aku yang ntah ape2..tak pe..aku kan cuba tuk kurangkan post entry aku....aku try k...

terima kasih atas segalanya tuk suma yang manyak menyokong aku pabila ada insan2 yang tak bertamadun berak kat blog aku ini...terima kasih kepada all my follower..sumee......kepada 55 follower ku terima kasih...

aku sayang korang!!if kiranya aku berhenti berblog...aku mahu kamu tahu bahawasanya aku amat menyayangi dunia dan rakan-rakan blogger ku...

ikhlas dari ku...


MyHotComments.com



MyHotComments.com


5 tunding jari kat saya :

asna cute said...

huaaa jgn menghilangkan diri anda jika tidak akn ku terbang ke labuan hehehe =)

Ajwin Ajeera said...

3 bulan???
mknenye awin buat blog dulu dr sis la ni ek..
hmm..

d i D a_LittLeBaby said...

asna,

kihkihkih...tak de la..buat masa ni lum terfikir lagi..

buat awyn..

yup baru 3 month..hihihi

Nurul Ain binti Mohamad Yusop said...

sayang dida juga....muah muah! ngee~

d i D a_LittLeBaby said...

buat ain..

sayang ain gak...

Followers

Template by:

Free Blog Templates