** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 30, 2009

*aku dan perasaaN*

...a K U Dan PEraSAaN...
aku nda taw la pa mo ckp...kdg2 tu aku rasa sedey sngt..napa org yang mcm aku ni cepat sngt di permainkan..huhu..bukan la aku ni lemah sangat..tapi aku da cuba n nda mo n cba mo elak tapi herannya..tetp aku yang cari balik..erm when i fall in love..fulamakkk..susa tu..ermm..mmg susa ar..ntah la ku ni ejenis yang cepat sngt fall in love..hahha.(mati la lau urg len tau lebih2 lagi *******.hahahah..)erm sapa tu biar la mjdi rasia..hahah..erm nak di jadikan crita now i dun noe i'm fall in love or not...hahah..erm but kekdg tue rasa rindu tu ader gak ar...ermm tuh c i N t A ka tue...hehehe...ermmm aku ni sorang yang susa nak buat kata putus about my feeling biar pun tu perasaan sendiri....huhuh..bukan kerna tiada pendirian.tapi terlalu sukar untuk mengerti perasaan sendiri..hahah..( dasar mata kerajang )huh?!ermm aku da try tuk buang perasaan aku ngan dia..uhu..nw aku bleh..haha..setelah sekian lama aku try tuk buang perasaan tu..now aku berjaya..now yang tinggal perasaan sebagai seorang kwn ja..syang pun sayang kawan ja..biarpun kami still gtu..buat lawak bodo yang hanya kami dua yang ciptanya..haha.(lau urg len nda tahan da tue)hehehe..

...A k U dAn PeRasAan...
aku pun nda taw napa aku bleh tahan ma perangai nya..hahah..aku rasa aku penat da layan perangai nya..tapi still juga bleh tahan..hahh..heran2..aku mo jauh kan diri dari nya..tapi..aku juga nda mampu buat gtu..aku nda taw la napa aku nda mampu buat gtu..mo kata aku still punya perasaan?!ermm rasa nya aku dah taw apa perasaan aku ma dia..hhuh..aku dah boleh terima hakikat n kenyataan yang kami dtakdirkan mjdi sahabat saja..hehhe...biarpun kawan2 yang len benci ngan perangainya...( aku pun sama)hehe..tapi aku still gak bleh jd sahabatnya..biarpun aku juga yang sakit hati olehnya..hehehe...now aku rindu kan nya..hahah...slalu cri gdh ma aku...aku pun nda taw la napa....hahaha..........

...A k u DAn PERasaaN....
NAk di jadi kan crita la kan..duluu.time aku form 3...aku pernah suka stu boy nie..heheh..boy nie form2..ermm..ntah napa tetba aku leh suka boy nie..erm mo dijadikan ceta..aku pernah lak termimpi dia b4 aku suka dia tu..hahha...ntah la napa aku termimpi dia..aku pun heran gak..sampai sekarg pun aku nda taw y aku leh mimpi dia..huhuhu..erm dari stu aku stat suka dia..tetba pas abis exam pmr tu kami still gak stay di sklh ada lagi exam listening ka time tu kan..erm borink nya pasal..aku pun ckp la ma fren aku nie..."teda ka urg ensem2 n cute2 lalu kat depan klas nie"n time tu la..dak boy tu lalu..fulamakkk..aku pun senyum ja la..heheh..nthen say "hi" kat budak boy tu..huahuahua..malu tu tiada udah..haha..borink nya pasal kan....heheh..stat stu la aku suka kacau dak boy tu..erm smpai la aku tersyok..n syng dia..hahah..bleh kan aku syng org cm tue.yang just knal tapi nda bertegur..(aku ja yang bleh wat tu)heheh..erm tapi dia dah ada gf time tu..n gf dia kawan aku lak tu..huhuh..sedey siot..dak boy tu cute..ensem ar..( 4 me lar)tapi ego...eksyen je lebih...hhahha...opppsss..kutuk plak...heheh..sampai sekrg dak boy tu aku dah nda taw dia di mana...study kl kot..huhhuh...ermmm tapi dulu kan time terserempak ngan dia.malu gak la..hahha..lucu plak taw tapi kami tia bertegur cuma tengok ja..tapi jangan silap kami nda tengok depan2..kami tengok dari ujung mata ja..huhu..dia suka menyindir2 aku..kin pnas oo..heheh...fuhh pjg da aku ceta pasal dak nie ja..huhu...

...A k u DaN PERaSAan....
ermmm...ade gak budak satu klas suka kat aku..tapi ntah aku mula2 tu cm nda berminat..hahah...ensem tu bleh ar..hehe..tapi cian gak kat dia..hahah..kunun la suka aku tapi layan gak pompuan lain..ish3 ape kejadahnye tu..huhuh..erm nak borak pasal dia cm borink gak.hahha..dia tu dah lame dikecewakan dek oleh akku..huh.tapi aku cari dia gak..hahah.aku pen tak taw la ku suka ngan dia ka nda..suka...fikir balik..iya aku suka dia..tapi ntahla dia nda mampu buat ati ku..tersentuh..hahha..chewahh...erm..g satu nie nak ctaw..hahha..lau dak boy ni taw aku minat dia lu..hahha..aku pun nda taw mcm mana...hahha.aku ada minat gak kat satu dak boy nie..member kat dak yang aku suka kcau tu..huhh..ensem siot...hhhaha..ntah la mayb tuhan nak kctaw n nak kenal kan sis dia ngan aku..huhu..jadi member kamceng siot..hhhha..tak taw la aku suka tengok muka dak boy lu time kat sklh lu...hehe.budak2...biasa la..huhu..time tu still bdk2 lagi kan..sapa dier biar menjadi rasia hidup aku....

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates