** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 25, 2009

aku happy

today aku nak tukar channel key..so sapa yang komplain tu awas!!ikut suka ati ku la mo cakap macam mana sekali pun...nda payah tah kan mengatur-atur urang cara penulisan yang baik...mun uda nama nya blog urang kan..blog urang jua la...hikhikhik..

ku happy akhir nya aku bisa berbahasa negeri..ceh..padala bulih tu berbahasa dari lu lagi...bukan ku nda mo menggunakan bahasa negeri ku..cehhh (bahasa ku sendir)tapi aku lebih selesa menggunakan bahasa kebangsaan cehh teda-teda ni..hikhik..ntah la peduli kan mereka yang mengata aku di belakang..yang penting korang bersama aku kan????betul kan??

to all follower ku
terima kasih tuk segala nya
dari awal sampai ke hari ini..
korang still bersama ku..
terima kasih atas segalanya
kerana korang memberikan sepenuh perhatian
atas apa yang menimpa..
cehhhhh..teda-teda pulak tu...

aku tak nak sebut name sowang-sowang
nanti ada yang tertinggal
so aku sebut
to all
k....oretttt...

MyHotComments.com
MyHotComments


4 tunding jari kat saya :

adol said...

huhuhu....

d i D a_LittLeBaby said...

pesal huhuhh adol...hihihi

Naniey said...

takde pun nm sis.hahahaha

d i D a_LittLeBaby said...

lar....huhuhuh..memang tak de bab dah kat ctu pon dida tulis to all..so ada or tak de sec langsung or tidak..ade la kat ctu name sis..hihihihi

Followers

Template by:

Free Blog Templates