** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 26, 2009

award dari sis ku muda..cehhhh

petang of all u
my dear, my sweetie, my sweetheart, my hubby chubby
cehhhhhhh..

aku nak wat and nak tempekkan award ni haaaa
nate terkecik ati lak akak ku yang sowang ni
cehhhhhh...
teda la maen2 ja ba..
kan kak..
cehhhhh

pertama sekali ku publish kan award tu di sni baru ku jawab soklan ar...
jangan risau ku jawab jua tu..cehhhhh....

so aku uda tempekkan award akak ku ni..
so ku jawab soklan tu...
dengar baik-baik ar siZ..

1st. kenapa korang suka jenguk awandanya's blog?
jawapan ku seikhlas nya : kerana pertama kali ku dapat menjejaki blog ini...ku suka..koz tuan nya cute bangat joe...cehhhhh

2nd. apa yang paling menarik perhatian korang tentang blog awandanya?
jawapan ku sejujurnya : orangnya dan penulisan nya serta baru ku terfikir mcm tajuk awan dania pulak ni taw...kahkahkah...MyEm0.Com

3rd. kenapa korang suka berkawan ma author awandanya's blog?
jawapan ku yang serius ni : kerana akak sorang yang baik dan sangup suport aku..caya la siz..adeQ suka tu....

4th. berikan 3 perkataan yang korang describe tentang diri aku..(sejujur-jujurnya)
jawapan ku yang ikhlas.,jujur dan serius : baik, penyayang, cute, comei, ambik berat..

wah manyaknya sis....kahkhakah..
tak pa..yang penting ikhlas...

dah siap..
komen la....
kih..kih..kih...MyEm0.Com


3 tunding jari kat saya :

ijechan said...

hu dida! sori lama x jenguk sini.. x sehat~ =0 ni da balik umah, baru boleh online. kat maktab, xsempat. asek tdo je. ehe

»][«n¤nØt_§ka|Ørz»][« said...

erk...

d i D a_LittLeBaby said...

uik...ije, tak pe...tak kisah...

buat nnot,

nape?

Followers

Template by:

Free Blog Templates