** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 23, 2009

datangnye dari miss farah..

salam

aku di tag...

ku jawab tag before ku busy..

act aku sakit mata..bukan kene yang merah2 tu..

tapi pedih kerana tak dapat tido...

pakse pon tak leh tido...

adoiii penyakit tul ar...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
rules of de tag:-

i. copy or upload bagde"2009 cute's blogger award..
ii. link kan kepada siapa yang memberi award ini kepada anda..
iii. setiap blogger mensti menyatakan 10 fact/ hobi diri sendiri..
iv. anda perlu memilih 5 penerima award seterusnye dan menyatakan di blog anda..
v. jangan lupa melawat blog kawan anda yang telah di tag dan meninggalkan komen bahawa mereka di tag..

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
i try my best..

i.
ii. award ini di anugerahkan kepada saya oleh cik farah..

iii. hobi or fact..
~aku seorang pencinta novel...~
~aku seorang yang keras kepala~
~aku juga seorang yang degil~
~ramai yang kate aku ni manje~
~ramai yang kate aku ni cute..cehhhh perasan lak..angkat bakul sendiri tu...~
~aku seorang anak yang gila2.,kuat nanges, dan sensitif~
~aku seorang kawan yang suke sharing anything dengan bestfren nye~
~aku seorang kawan yang ambil berat ngan kawan dier~
~aku seorang yang if cakap macam tu,...tu la yang aku~
~ hobi ku suke makan..makan...nengok tV..tiDooo...~
~ aku marah pada yang tak tahu nak hormat orang..aku geram pada yang suke cari gaduh ngan aku, aku benci pada orang yang hiprokrit, aku sayang ngan orang yang leh terima aku seadanya, aku paling benci pada musuh ketatku....~

aku nak fly tag ini kat...

# sis danya#
# sis naniey#
#sis awyn#
#sis ynaaa#
# sis LUlu#

and
# saper2 nak ambik#

ku bagi jer...

tak yah nak malu2...


okies da siap...

ku nak wat keje....

daaaaaa...

1 tunding jari kat saya :

d i D a_LittLeBaby said...

terima kasih kerana membuat tagg yang ku bagi....muahhhhhh

Followers

Template by:

Free Blog Templates