** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 30, 2009

gue yang tension!!

geramnya akuuuuuuuuuuuuuuuu....MyEm0.Comoppppsss..salam tok kalian sumaaa

aku tension gila nie...adedehhh..nape ar bos aku ni....sengal ar..sakit kepala aku dibuatnya...tension sangat nie...jap g aku nak kuar la...nak g nengok2 tudung ngan akak aku yang nak kawen ne....malas ar nak duk kat opis ne...buat semak otak je....aisehhh...MyEm0.Com

aku yang terpaksa bersabar...

aku nak update my SPAAAA.....
uwaaaa....MyEm0.Com uwaaaaa.....MyEm0.Com

6 tunding jari kat saya :

ijechan said...

apa boss da wat?

d i D a_LittLeBaby said...

ije,

bos dah la datang lewat..tengok!!dah jadi kucar kacir...mane ade bos yang datang around 10.00 a.m....kerajaan pon datang awal b4 jam 2..huhuhu..pastu buat ku mental je.adoiiiiii...

Cik Angah said...

NK WAT MCM MN YE X..DAH BOS PUN ALA2 PM..hehe...sabar ajelah k..

d i D a_LittLeBaby said...

angah,

ye..hihi..tapi now i'm happy..

Naniey said...

hukhuhk...dah mmg dasar bos mcm tuh..wakakaka...

d i D a_LittLeBaby said...

for sis naniey..ya tu la bikin panas giler ar...

Followers

Template by:

Free Blog Templates