** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 21, 2009

just for u cik anon..

salam to cik anon...
apesal tak tinggalkan link anda..
takut di jejaki ker...
kesiannya dia erk...

tinggalkan berak kat blog orang..
tapi tak nak tinggalkan kesan langsung..

pandai betul ya cik anon nie....

untuk pengetahuan cik anon...
blog ini hak peribadi aku..
so aku nak tulis ayat terbalik ker...
ayat tunggang langgang ker..
ayat aku huruf besar huruf kecil ker...
aku peduli ape kan..

hak penulis blog la kan...
hak peibadi penulis blog..
janji paham..
janji orang suke nak bace..

if cik anon rasa
cik anon tak berpuas hati dengan setiap penulisan saya..
itu hak peribadi cik anon...
tapi bagi saya
ini penulisan saya..
saya nak buat penulisan penuh ker...
saya nak buat viarasi penulisan saya ker...
saya nak buat short word ker...
its up to me..
i'm a rite cik anon...??

if cik anon tak selesa or penulisan saya ini
menyakitkan mata cik anon
or membuatkan cik anon
rasa saya ni bodoh kerana tak tahu berbahasa melayu...
its up to u..
and terpulang kepada cik anon
saya tidak pernah memaksa
mana-mana blogger tuk join or masuk
or jadi follower saya...
kalau dorang saya blog saya ok and nice..
so drng bersama saya..

jadi
untuk pengetahuan cik anon..
saya tidak lah marah..
tapi sebelum hendak menghukum seseorang itu...
sila tengok diri sendiri..

okies.....

p/s : blog ini bukan hak milik kerajaan mahupun cik anon punya..
untuk buat macam mana cik anon nak...

p/s kedue : blog ini kepunya tuannya..
so terpulang kepada tuan nya hendak membuat penulisan penuh ke atas blog ini atau short word...kerana ia memudahkan penulis tersebut...

p/s ketiga : kiranya penulisan blog ini menjengkelkan cik anon..
cik anon boleh and tak payah la menjenguk page blog ini...
kerana orang-orang seperti cik anon ini tidak diperlukan sama sekali...

p/s terakhir : kepada sesiapa yang merasa dirinya cik anon siler tinggalkan link anda tuk saya menjenguk page full writing word anda..

sekian..




8 tunding jari kat saya :

ijechan said...

sabar je la dida.. dia bosan la tu. =D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ayoyo! apesal cik anon mental kowt!

~dARlee zURiS~ said...

lalat camnie sentiasa ada di mana2.
diorang nie penakut sebenarnya
sebab tu suka bersuara dengan bersembunyi.

buat tak peduli je
lagi layan..lagi diorang bersorak.

~ceRRy beRRy~ said...

hoho..
cik dida.. sabar yek..
xpe2.. blog ni kamu punye...

d i D a_LittLeBaby said...

for ijechann...

ya..die memang bosan and kekurangan keje....cian kat dier...

for miss lolly,
ya betul3..cik anon seoranmg yang berjiwa mental..patut kite sumbat je kat dalam hospital sakit mental....

for darles zuris,

thankz..ya lalat cam dorang tu suke berak kat mane2...benci tul....

for ifa,

thanz...hihihihi...

lastly
thankz to support me...

Naniey said...

hohohoh..mesti blog die lg tak bes kan..sb tu tak tggl link...hahaha

d i D a_LittLeBaby said...

for sis naniey,

hahhahah..mungkin la kan..mungkin gak nak cari publisiti..hahhahaha

d i D a_LittLeBaby said...

orang yang tak bertanggungjawab...huh!!!!!keji betul ar.....ku tak suke..

Followers

Template by:

Free Blog Templates