** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 20, 2009

aku merepek lagik?

n g a n t u k ny a...

a k u b u h s a n l a..

t a k t a h u n a k w r i t i n g a p a ..

dalam hidup ini penuh ranjau..
penuh dengan masalah..
masalah politik..
masalah ekonomi..
masalah kawan tikam kawan sendiri..
masalah putus cinta..
masalah kewangan..
masalah family..

wah ape aku merepek ni..
act aku pon tak de idea nak tulis ape...
so jadi la begini..

dalam hidup ini kita harus tahu erti bersyukur..
bersyukur dengan apa yang kita ada..
bersyukur kerana masih ada yang menyayangi diri kita..
masih ada family dan rakan2 tuk kita mangadu masalah...

ntah ape2 yang ku cakap ne....
dah la nate ku makin merepek lagi..


5 tunding jari kat saya :

ijechan said...

dlm mantok2 pun, siap gak entri merepek. ok la tu =D

d i D a_LittLeBaby said...

hihihi..a'ah kan ije..hihihi...

S@ndSulFur said...

yup... kta kna bersyukur dengan per yang kta ada..

er...VB???? u amik coz per???

d i D a_LittLeBaby said...

for sandsulfur,

vB????ape tu?

S@ndSulFur said...

visual basic... erm...awak pnya page nie memang dah sedia ada atau awk edit???

Followers

Template by:

Free Blog Templates