** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 5, 2009

## PictuRE ku ##

AfterNoOn sume..
aku Baru Naek Ofis..
baru pas makan ngah ari..
mekaceh kak naniey..
kerna ingat adik..
akan ku ingat..


act nak wat tag tok korang!!
tapi cam mls jerk taw..
penat..
ngantok!!
huhuhuhu..
busy..busy..busy..
huh!!

So aku post tOk entry Kali ini
aku pun tak tahu..
hahahahhaha...

gambar2 suma ni ku ambil mase aku teman akak ku ke AlfiaRado..
hahahha..(ngam ke juga ku eja tu)

.
.
.
.
.
.
.
.apesal tu..

ni pix ku ambik mlm semlm

gune fon my big bro...


.
.
.
.

tenung ke menenung ke..
terpegun tu...
hahahaha..
suke?!
.
.
.
.
apesal muke mcm tu?!
memang tak de keje ni..
tapi nak buat pe gak kat dalam kete kan?!
.
.
.

aik suke tul buat mimik muke taw...
.
.
.

tenguk ape tu!!
.
.
.

senyum...peace!!
.
.
.

tengah panas!!
sebelum masuk dalam kete..
ngah tunggu akak g ambik kunci!!
.
.
.

dalam kete...dalam perjalanan ke alfiarado..
hahhahahha!!
.
.
.
.
.
terima kasih kerana sudi menjenguk ke blog aku..

kalo sudi koment2 la...


2 tunding jari kat saya :

Hayati said...

hehehe...berbagai2 aksi muka yg menarik 2....

DuNi@Qu said...

hihihih..terima kacih la...hihih

Followers

Template by:

Free Blog Templates