** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 3, 2009

Prince...

story about "prince charming" ni aku ade story ar..hahhaha..bukan aku jumpe mr.prince charming..but ex - boyfren aku name dier "prince" percaya atau tidak memang name dia "PRINCE" hihihi..die asal kB..bukan kota bahru...tapi kota belud from sabah...hihih aku kenal dier ni act mase sem1 lagik tapi kan aku rapat ngan die mase sem 3..hihihih..koz aku ngan member dier (cik melissa) tu kan bestfren...satu klas lagik...so aku mmg kenal member2 cik melissa ni...drng ni ade 7 orang..sume non-muslim and cik melissa sowang jer pompuan...yang laen boy...name2 nye..ede, ben, walther, andy, joseph, prince and melissa..drng ni kenal dari form 4 g..same2 sklh teknik...tapi cik melissa and walther kenal mase tadika tak silap ar..hihihihi....sO mase sem1 tu aku kenal and leh gak rapat la..ngan walther...yang laen tu aku kenal mcm tu jek.koz tak berani den hahhh..nak kenal rapat ngan genk drng ni...hiihihi...

after dat, mase sem 3 tu tak tahu ter"rapat" ngan dak prince nie...after one week kiteorg couple..hahahahha..percaya atau tidak....itulah aku..hahhahah....ramai yang tak percaya tu..even aku sendiri pon tak percaya..tapi aku couple ngan dak prince ni bukan la sebab dier ensem ker..tapi mmg dalam group drng tu act aku mmg minat 2 org jerk...sowang prince and sowang lagik jeng..jeng..jeng..ede..hahahha..tapi mase tu ede mmg dah ade girlfren sO gpun aku tak besa ngan dier mase tu..hihihih...aku sayunk ni kat dak prince ni...even sampai sekrng pon aku sayunk ngan dier BUTTTT just a fren...and ramai gak tak caye aku ngan dak prince ni dah break up...koz kiteorg tak gaduh pon...hihihih...after dat apa yang berlaku adalah rasia antara aku dan si dia...si dia????!!!hahahha..adalah....

sampai sekrg pon aku masih kontek ngan dak prince ni...act aku nak tunjuk pix dak prince ni..tapi oleh sebab2 tertentu..and menjaga ati sume pihak..tak dapet nak siarkan or upload pix tu...

tu la story aku..tak la hebat mane pon...hihihih...

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates