** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 23, 2009

removeD??

salam
ku baru je menerima message from adik ku inn..

inn pencinta blog..
ke mane ko dik..
why ko removed ur blog..??
ur removed sis....??
why?
u have a big problem??
ermm.....what can i say..
before i found u..
u dah removed it..

okies ..
now...if u read my blog...

it is for u sis inn
inn seorang pencinta blog...
ke mane seorang pencinta blog..
tetiba menghilangkan diri.
tetiba hadir hanya memberitahu u removed ur blog...
what happen sis??
erm mayb sis tak tahu kan...
mayb some problem cannot sharing to anybody...
it's okey dear..
i understand

tapi sis must ingatkan inn..
however u had a problem..
mesti ada cara tuk selesaikannya...
sebesar mane pon masalah nye...
mesti ade care tuk selesaikannye..

ya..mungkin atau lebih senang kate
memang akak tak tahu ape problem inn
inn seorang pencinta blog..
tapi hope..
akak hope inn happy..
and dapat selesaikan dengan cara yang baik..
mungkin juga inn join PLKN tak..
hikhikhikhik....

okies dik...

gud luck..
may GOD bless U..
i wish u LucK..

muahhhh!!

3 tunding jari kat saya :

Cik Angah said...

seorang kakak yg sayangkan adiknya :)

d i D a_LittLeBaby said...

angah,
yup biarpon kenal inn dalam dunia blogger ini..
but aku leh rapat ngan dier...
cume aku tak sempat nak minta num fon dier..
huhuhuhuhu

d i D a_LittLeBaby said...

moga inn sukses..hihihihi

Followers

Template by:

Free Blog Templates