** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 2, 2009

satu hari!!!

hari ini satu hari aku baiki aku punya layout..
1st tu aku wat..
pastu tak leh lak...
aku dah hangin tu!!
cube..punye cube..
tak dapet lak..
adoiiii..
geram dah aku tu...

sakit hati aku oo..

last2 aku minta tulunk ar..
kat member aku ni..
name dak ni Chan Min yen..
miss CHan..
dier ni ade blog tapi just 4 nak kaji how buat layout ni
kegunaan cord2 tu..
tak de nak writing2 cam ni..
aku respect ar kat member kesyunkan aku ni..
dier la yang pulihkan layout aku ni...

cket mase lagik tadi aku nak nanges..
huhuhhu..

tu la gatal tangan nak tukar2 layout.
tapi mmg dari ari tu lagik tak dapet nak tukar layout ni..
tukar template ni trus act aku nak tukar tu...
tapi tak reti ..
reti..reti tu reti..
tapi tak tahu la mcm mane leh error tu..
huhuhuh..
sedey aku giler betoi ar..

miss chan lak tak leh ym..huuhuh
nasib dg ke dg aku ngan dier o sen jerk..huhu
thankz ar miss chan
aku selalu kol she "koko"
actr tu panggilan tok abg tak silap
in chinese lang.
tapi ku dah besa dah dari
politeknik lagik..
dari sem 3 sampai.
act after praktikal tu..
dier tak nak dah dipanggil "koko"
tapi tak besa dah
aku je panggil dier "koko"
hihihi....

rindu ar ngan dorang sume....

terima kasih chan min yen....

2 tunding jari kat saya :

Cik Angah said...

cantik layout anda!~ :)

DuNi@Qu said...

TERIMA KSIH!!ANGAH!!

Followers

Template by:

Free Blog Templates