** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 11, 2009

senGaL!!

mat mlm..
tadi siang..
tak ar siang bebenor...
on 3.00 p.m
aku call FNs
for makesure yang aku suru wat tadi tu tak silap..
i means yang sampai kat opis ni
tersilap..
bukan tapi ade yang kurang..
nthen yang aku tak nak diaorng bagi..
dah la kene bayar...
adoiiii...
nasib 18 hinggit jer..3 form tu..
kalo dalam 50 hinggit tak ke naye...
huhuhuh

sO aku call la..
tuk tanya..
tapi pompuan tu buat aku sakit hati..
benggang trus aku nak berckp ngan pompuan tu!!!
kin sakit hati ja....
aku tak tahu la same sape aku ckp..
bos ker...pekerja ker....
tapiiinyeeee!!!
punya maen kasar bahasa dia..

"kamo minta yang form ni kan"
"kamo tidak cakap pon kamu mo anual return"
padahal aku ckp aku nak anual return!!
s**t tul ar...

ntah la
kalo nye pon aku ni yang tersilap ckp ker..
tak yah nak kasar2...
aku dah kira cukup baek
aku lembut2 minta tolong..
tetiba ckp kasar...
mayb " suara dia mmg gtu..[besar and kasar cket]"
ntah
watever la..
senggal aku la....

2 tunding jari kat saya :

LuLu said...

haha memang sengal!

DuNi@Qu said...

yupp...aku sakit hati tu..bengang tul!!

Followers

Template by:

Free Blog Templates