** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 19, 2009

simple...

salam to all blogger..
diharap blogger sehat2 dan baek 2 saje..

firstly i want tell to my dear sista, Awyn Ajeera..
akak nye tagged email is
cute.sweetlady@gmail.com
dan akak dah add adik...
So just adik tinggal nak approve jer..

second, i want to tell
i miss my friend so much...
baru sekejap tadi, my friend call me..
uwaaaaaa.....happy giler...
dah lame tak dengar sore dier....
boleh2 dier wat sore..
sampai aku tak kenal dier....
i miss my "boy" friend.....
nor special boy friend...

third, i want to tell that i want tell u ol..
how can i iget u ol num fon...

nama-nama yang i betul perlukan....

^ cik ifa ^
^ dik ynaaa^
^ sis danya^
^ sis naniey^
^sis lulu^
^sis inn^
^ sis eida^
^cik ijechan^
^sis awyn^

and

saper ar nak give num..

fourth, i want tell yang korang sume...(all my follower and yang link my blog)
sungguh bermakna..
it is because u ol make me life being happy
and i nak meneruskan persahabatan ini
di luar dari blogger world...
kerana kita tidak tahu apa yang bakal terjadi....
mana taw aku dah tiada tuk di dunia blooger ini...

five, ..
sume i sayang....
i'm so sorry when i talk and writing like that
can u ol hurt or tersinggung ....
saya minta maaf....
ikhlas dari hati saya
selaku tuan punya blog ini...



7 tunding jari kat saya :

Naniey said...

hey girl...do u wan my fon no rite??

d i D a_LittLeBaby said...

ya sis..i want..erm sis msg me by frenster boleh...nate i give my num via msg frenster..hikhikhik

~ceRRy beRRy~ said...

waaa..
dida mau my num yep..
xpe2..
i'll send it through YM yep sweetie :)

d i D a_LittLeBaby said...

for cik ifa,

okies i'm waiting..
but if i of9 my ym..u tell me k...if u want give ur num..

ijechan said...

hye dida.. sori amat sebab x add2 ym. bukan apa. sb tak mengadap sgt pun laptop. ehe.

pape pun, my ym id, cleo_jazzebelle@yahoo.com

nt ije bg phone number k. =)

do keep in touch dear!

d i D a_LittLeBaby said...

ijaechan sayang,ok ku daa add..hihi

LuLu said...

ym me dulu ye syg. black_coldxx@yahoo.com.my

Followers

Template by:

Free Blog Templates