** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 3, 2009

tag lagi from misslovely.

oleh kerana aku tak de kejo..lum busy sangat ku buat la tag ni...
tag kali ni datangnye from adik ku misslovely...a.k.a. siz amoy..


Instruction
1- Make a list of what you want on your birthday
2- The list should be 10 numbers
3- Post this image of this award to your posting
4-Give it to 10 friend of yours.

aku bufday on 19 august..before aku wat tag ni..nak story jap..
tiap kali aku nye bufday ni kan..
time kali tu la break sem..
hahhaha

sO member2 aku tak de nye dapet nak kene kan aku ni hahhh!!
hahhahaha


tapi aku selalu gak join bab2 nak kene kan kawan sendiri
time bufday..
hahhaha



cian kat drng sume..
ape2 pun aku sayunk
korang..

ok..

continues..

1. make a list of what u want on ur birthday?!
apa aku nak er
kk..


aku nak hadiah ni..cokelet...
nyum..nyum..nyum..


nak kek bufday..nak kek cokelet gak...
jarang2 aku dapat ni..

aku nak mcm ni...uwaaaaa.....
bila la agak nye aku akan begini....
uwaaaaa...

aku nak laptop ni..
huhuhuh..
laptop apple ni..
idaman aku dan sis aku..

aku nak henpon from nokia...
aku nak henpon ni...
nak juga!!

aku nak friendship aku..
dan kengkawan suma nya akan berkekalan..


bila la aku nak dapet ni..
oh...my dear give me a rose...

aku nak henpon dari sony ericson ni hah..
huhuhuh..
ku blom dapat lagik
wah dah la nak henpon dari nokia
nak gak dari sony..
tamaknye..

New Baby Myspace Comments
MyNiceSpace.com


aka nak ni..
tapi lum kawen lagi..
hihihi

myspace icons

lastly aku nak kawen...
hahahahah!!

aku tag kat follower aku yang belum wat tag ni..


0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates