** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 25, 2009

terima kasih atas segalanya

hai all...salam to all blogger ni award datang nya dari kak comey hahha..comel ker?hikhik comel la sis..sis memang comel..tak cam dak yang buang berak..kat blog dida..hahahhahah....

okies dalam hidup ini perlu ikut peraturan kan..jadi leh kerana itu, aku pun ikut la peraturan award ini...

pertama sekali napa aku suka jadi follower sis naniey?

napa ar....aku pun nda taw..hahhaha..bab nya aku mo taw apa yang ditulis dan apa yang diupdate oleh sis naniey nie....

kedua..napa aku berblog??

napa ar..act aku dah punya blog tapi aku wat tu just main2..ndala seserius mcm ni..tapi sekrg ni tak dah terjatuh cintan ma blog ni..so ku terus kan la....tapi dah lak yang nda suka....peduli la..janji aku suka..bukan drng yang menaip...aku jua..hihhi

ketiga, aku suka gila tahap2 ni tahap2 dewa ni suka kawan dan jadi adik sis naniey...thankz ya...i'm appreciate..

okies aku dah jawab..dan dah pun ku ambik tu..hikhik...so hope sis naniey berpuas hati..

ikhlas dari hati ku tu aku jawab sis..hihih...


4 tunding jari kat saya :

Naniey said...

hehehe..bagus2...pedulikan ape yg org nak ckp kan

d i D a_LittLeBaby said...

hihih yeahhhhh...!!

fezaL Mohd said...

cntek award tuh ;)

d i D a_LittLeBaby said...

cantek kan....hihihii...

Followers

Template by:

Free Blog Templates