** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 20, 2009

aku mencuba lagik ;p

kali ini aku curi tag from adik ku nurul...

tag berbunyi begini

semuanya berkenaan number mati..
kahkahkahka
empat { four}, {4}


four name that friend call you?

:) dida
:) did's
:) aida
:) sweetie

four most important dates in your life
:P 570910, 590315, 811123, 200686
:P my bufday { 190887}
:P my beloved friend bufday { all my friend }
:P my buddies { my special guys and my scandal } kahkahakha
who's??

four things you've done in the l;ast 30 minutes

:( sleep
:( check it miss lolly blogs and coment her entry
:( saja melawat blog tuan punya tag tuk akC jeles..kahkakahakhak
:( tengah buat tag ini..

four way to be happy
:) tenguk af { suker nengok hafiz}
:) msg kawan2 ..
:) misskoll member
:) tenguk crite fav aku nate my special guys angry wif me when i tak tenguk..khakhakhkhka..{ merepek je}

four gift would like you receive
:) kiss from my parent and sibling
:) kiss n hug from my buddies
:) handphone baru..wink*wink*
:) kiss n hug from my special guy..

four of your fav hobbies
:) tenguk criter korean, japanese, chinese
:) reading novel
:) check blog..
:) sok sek sok sek with my bestfriend..

four places you want to go for vacation

:P korean
:P sydney
:P bali
:P paris

four fav drinks
:o: milo ais
:o: teh tarik ais
:o: cola
:o: horlick ais

four things always found in your room
:P bantal
:P teddy bear
:P my pakaian { kahakhkaha}
:P almari{huahuahuaha}, meja solek {kahhakha}

four fav calour

:O: biru laut
:o: ungu{purple}
:O: pink
:o: gold

top four your love so much
:O: my parent and my sibling { meski pun mereka tak tahu and owez buli aku }
:O: mu beloved fren { plus rakan blogger}
:o: my special guy..
:o: my hnadphone

top four your reason why you answer this survey
:0) i like
:O) aku punya suka le..
:) aku memang suka soklan ini
:) hati aku gumbira menjwabnya...

siap...

hahahhahahha

p/s : siapa special guy tu..kahkahkahakah


0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates