** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 29, 2009

award tertangguh..


award from awin..adik ku sayang.


award ni from sis naniey...

award ni from cik nana


nape suker page cik nana?

1. best..
2.best..
3. sweet..
4.sweet..
5. cute..
6. cute..
7. comei..
8.nak kawan ngan nana..
9. nana pun jadi kawan dida..
10. sweet, cute, best, nana baik, nak kawan ngan dida mcm tu gak dida..



award ni from cik yannie

lastly,

if ada agy awad yang ku terlepas n terllupe nak upload
aku upload kemudian k..

for u all
yang kat atas tu,
thankz koz sudi berikan dida award ni.
so sweet n cute award..
thanks k..
thankz for being my fren dan sista..
i love u all..
muahhhhh

ikhlas from me,
dida..

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates