** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 7, 2009

:::: Cc :::

hai all..
selamat petang..
mungkin di kala ini korang dah balik aku pun dah balik..
wakahkahkahkahka..
tapi aku g Cc.
.kahkahakhaka nak taw bab aku aku sanggup turun g Cc..
padahal aku leh buat kat opis jer...
sebab korang aku turun g Cc jap..
tuk publish ne hah..
mesti korang sedih giler ar..
hahhahahha..
tak de ar..
aku terlalu istimewa di hati korang ker?
cehhhhhh..
pasan agy aku ne..
tu la aku tak leh lari dari pasan jap..
hahahhahaha

tak pe..
aku tak nak buang mase aku agy...

nahhhh.. tuk korang..

~ ni pic aku ngan sis ku, sis rieyn and sis danya ~
~..ni pic aku ngan ynaa, asna dan along..~

~..ni pic aku ngan sis lulu, sis naniey, and sis awyn..~
ni jer sempat ku upload..esuk aku akan continue.. koz aku rasa Cc ni nak tutup dah... hihihihih...

chow..
love u all.

salam sayang dari ku,

4 tunding jari kat saya :

Cik Angah said...

angah?hehe..sik ada kamik..aoklah kmk fhm..adesh..hahaha ;p

d i D a_LittLeBaby said...

angah,

hihih..tak pe nate dida wat lak..hihi

Naniey said...

hhuhu..terharunyer d gambar sis kat cni

d i D a_LittLeBaby said...

sis naniey,

hihi...ye??hihih..mekasih la ye melawat dida..hihih..have a nice day..

Followers

Template by:

Free Blog Templates