** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 2, 2009

..de last one from de last..

sebelum balik aku nak luangkan sedikit masa lagi tuk mem"publish"kan benda ni...
wahhhh lambatnya...ermmmm dapat pun...


1st my pix at my header blogger..
gambar kat header ni
balik2 dah tukar..
bukan dah bosan
tapi nak cari kelainan..
cehhhh


2nd pix ni note kat blog aku tu..
tataplah..baca la..
kerana itu luahan hati ku..

3rd and de last one..
ni lak pix cartoon aku...
pix ni di lukis oleh my bestfren at sandakan
baru juga ni..
bulan lepas or bulan feb ari tu..
comeikan...

de last one from de last
keceriaan mu, kebahagian mu..
adalah
kegembiraan ku...

kesedihan mu, tangisan mu..
adalah
kesayuan ku...

4 tunding jari kat saya :

poyaty said...

hai awak..
1st time dtg cni.nak tanya. camne nak wat header yg cantik2 tuh. aja sikit boleh?

saya budak baru je belajar

~ceRRy beRRy~ said...

wawawa...
syahdu plak ifa bc part yg akhir tuh..
u're such a nice fren :)

d i D a_LittLeBaby said...

dear poyaty,

header tu...aku edit use picnik...tapi lukisan tu..member yang lukis..hihih

d i D a_LittLeBaby said...

for dear ifa,

hihihihi...mekasih....

Followers

Template by:

Free Blog Templates