** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 22, 2009

harap maklum!!

perhatian kepada semua follower
perhatian kepada semua visitors..
perhatian kepada semua yang suke sok sek sok sek di page ku..
perhatian kepada semua blogger..

aku akan mula bercuti pada esuk hari sehingga hari isnin (mayb)
So please leave ur message and link k..
nate next week aku akan menjejaki kamu semua..
aku nantikan sesuatu yang pasti dari kalian semua..
harap maklum...

pesanan ini di taja oleh estranged..
dan di edit oleh temok..
dan di publish oleh kekasih pujaan hati mereka..
dida a.k.a aida sari..



7 tunding jari kat saya :

miss lolly a.k.a luvfareda said...

temok ade jugak?

ayyaaa..?

peminat tegar nampak.

apepun!

temok tatap aku punya.

kakakaka

asna cute said...

Laaaa nk ikuttt dida bercutiiiii~~~~ huhuhuh Smpi ati dida cuti2 xmau ajk asna huhuu.. nak majuk ar gini... nti dh masuk ofis pujuk asna tau~

kih kih kih =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

did!

TEMOK pom ade gak.

feminat tegar TEMOK ni.

haiyark.

lupakan TEMOKKU!

arahan: miss lolly

inn said...

owh name sis aida?

d i D a_LittLeBaby said...

lollypop...

hhaha..mesti la tak leh tinggal tu..hihihi

d i D a_LittLeBaby said...

asna...

hihi..ya now i'm back//.hihihih

d i D a_LittLeBaby said...

inn..

ya name akak aida..

Followers

Template by:

Free Blog Templates