** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 9, 2009

::: i really2 don noe ::::

pagi sume...
awal pagi ne aku jenguk korang
koz aku maC ade keje nak selesaikan before tomorrow..
huhuhuhu
takutnye....MyEm0.com

dida tak tahu la..
semalam orang yang dida rindu sesangat
telah kembali menghangatkan persada mlm dida.
MyEm0.com

tapi for ur information,
he is not my boyfriend..
not my special guy..

but i miss him..
and last nite
dia hadir kembali...

cumenye..
ntah la dida rasa
mcm sedey je..
or
binggung...
" aku dalam kebinggungan "
MyEm0.com

i really don noe...
huh!!MyEm0.Com

how can i tell hah..
oh!! my goD!!
susa nya nak tell..
damn it!!MyEm0.Com

i try to tell
he want to met me..
but i really don noe..
i can met him or not..
why??
kenapa tak nak jumpa lak..??
kan dida dah rindu giler kat dier..
so jumpe je la..
ohhhh!! ni la pasainya yang wat dida tak tahu..
keliru atas kemahuan sendiri..
MyEm0.Com

atas sebab2 tertentu sebabnya tak leh dinyatakan
but sebab tu laMyEm0.Com yang buat dida ter"binggung"
dan " dua hati" nak jumpe...
uwaaaaa..MyEm0.Com

dida nak sangat jumpa ngan die.
before nie dida je kenal die.
die tak kenal dida..
tak faham pun dida ni mcm mane..
tak tahu pun dida ne how i look..
but sebab itu la menjdi punca
kebinggungan dida..

ohhhh !! my god!!
i really2 don noe..


anyway...
thankz sangat kat korang
selama dida bizi..
(bizi tak menghalang dida jenguk korang)
korang tak henti2 mengunjungi blog kesayangan ku ini..
terima kasih...
i love u ol..

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates