** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 6, 2009

::: izinkan part 2 :::

kali ini seyes part..
part 2..

semlm aku happy untuk seketika...
aku amat merinduinya..
cehhhhhh..
bila "dia" message..
i'm happy..
he make me happy..
he make me laugh...

izinkan aku merinduimu..
izinkan aku menyayangi mu...

dalam aku berkawan ngan "dia"
tetba perasaan aneh muncul dengan sendiri nya..
aku cuba mengelak..
tapi akhirnya...
aku mengalah..
kerana aku takbisa mengelak lagi with my self..

but now i try my best
to elak kan
to buang dat perasaan

ohhhhh..


6 tunding jari kat saya :

Amilrash said...

SY REDHA DIKAU MERINDUI KU.... HAHAHA :)

d i D a_LittLeBaby said...

amil,

hahhahahhah...ye la tu..ku merindui mu setiap saat..kahkahkahkah

Cik Angah said...

erm..dida..admirer kat sape 2 yer?hmmmm..citer lah skit sp si dia...

d i D a_LittLeBaby said...

ANGAH,

HIHIHIH...TAK DE LA....JUST STORY2 JE..HIHI

d i D a_LittLeBaby said...

ANGAH,

HIHIHIH...TAK DE LA....JUST STORY2 JE..HIHI

d i D a_LittLeBaby said...

angah,

dida nak minta num fon..

Followers

Template by:

Free Blog Templates