** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 7, 2009

::: kebizian ::: part 2 :::

salam mat tengah hari..
aku baru mkn weii..
huhuhu
jam menunjukkan jam 2.05 p.m
aku baru mkn..
hukhukhuk
nak claim ot ne..
cehhhhh..

mayb aku tak akan rancak meng"hapdet" blog aku ni
kerana kebizian yang melampau pada hari ini hingga lah on thursday..
i hope i will free for a few minutes or hour tomorrow.

kepada asna,

gud luck for ur last paper.
jawab bebaik erk...
sayang asna..

kepada sis naniey,
i will gonna miss u..
cehhhhh..
nate messag
e k..
upoad pic tu agy..


kepada yna
aa,
i gonna miss u..

kepada cik ifa,
gud luck k...
hope ur happy with u hubby nate k..
enjoy ur self k
...

kepada sis danya,
miss u sis..

kepada sis reiyn k a princess blog,
miss u sangat sis..

for angah,
miss u,
gud luck for ur exam..
muahhhh



kepada all follower and visitors
wish me luck on friday k..
takut wok!!


6 tunding jari kat saya :

asna cute said...

Dida~ Happy berkung fu ngan paper yea hehehe~ kot agak2 dah tak larat nk berkungfu pki silat je la gerenti boleh siap puye ehehhe

Thank you for the wish~
=)

Rajin lak yea asna mgomen yea..
lepas gian beb hehe 4 hari xjenguk blog rakan2~ Winduuu yuu tau~

Amilrash said...

ok... tp windu ler hehehe

d i D a_LittLeBaby said...

asna,

hihihi...ok...ur welcome.....

amil,

ye ke nie windu..windu jugak..

Cik Angah said...

huk3..bile angah on9 msti dida dah balik..xpelah ek..wish u luck taw..;p all da besh among da besh.chaiyok2.. ;p

~ceRRy beRRy~ said...

dida..
thanx ya...
ifa dh tingt0ng sket mggu nih..
tp seksaan dh abes...
pasni leh le ku jd cam dulu2 tu ha..
yipieee~~!!!!

d i D a_LittLeBaby said...

angah,

hihihi..ape leh buat angah..tak pe....hihi

cik ifa,

ur welcome....

Followers

Template by:

Free Blog Templates