** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 3, 2009

:::kene tak lagik ker??? :::

aku di tag lagikk...

huahauhauhauha...

okies tak nak story panjang2...

aku siapkan tag nie...

kali ini tag datang dari sis ai-naa...

bunyi tag nye..

1. adakah anda suka berblogging?kenapa?

- yup kerana? kerana aku telah pun terjatuh cintan dengan dunia blogger..
kerana ini lah coretanku, nukilan ku dan penulisan ku original by me -

2. blog siapakan anda selalu skodeng?nyatakan 5..

- sis danya, sis cerry berry, sis ynaa, sis naniey dan sis yana , SIS lulu, sis inn-

3. andakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda?yang boleh menemani dan meyayangi anda sepenuh hati?dan siapakanh orang itu?

- dia...
who?? someone yang boleh terima aku dengan seadanya..
adakah orang itu wujud? ya mesti punya la...
dimana orang itu berada? somewhere...
andakah anda mengenalinya? ohh tidak and mayb yes.. tengah mencari...-

4. taken or single?mana lebih bagus?

- sometimes (single)
- but sometimes akan rasa sunyi -

5. pernah ke cinta anda tidak dibalas?

- of course kerana mencintai seseorang tidak semestinya kita harus memilikinya -

6. ciri2 idaman gf / bf? nyatakan 5.

- suka aku-
- sayang aku-
- cinta aku-
- caring, loving and menghormati aku serta family aku -
- melakukan keempat2nya dengan seikhlasnya
dan menerimanya dengan seadanya -


7. pada umur berapa kah anda ingin berkahwin?

- tak tahu tapi on jun ( 5 tahun lagik kot) -

8. nak berapa anak?

- tak terfikir lagik, sume nya rezeki dari tuhan -

9. 5 orang yang bertuah yang ingin anda tag..

- sape2 nak wat la..tak nak pakse..koz ade yang dah buat..-

dah siap...

p/s: komen ar..seikhlasnya..

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates