** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 15, 2009

::: kisah mlm semalam :::

morning
mcm dah lama aku tak update kan..
kahkahkahakhak...
padahal aku sentiasa ada tuk korang....
act bukan mls nak update tapi ketiadaan idea ..
kekosongan idea di dalam minda
buat aku rasa fuhhhhh..
susahnya nak mulis nukilan..coretan ku..
kahkahkahkah..

ape hal lak ngan ko ne dida...
hahahahhaa...
ade ape ngan semlm weiii~~~~
tak de ape act....
kakhakhakahk...
semlm aku tengok filem witch yoo hee..
kahkakahkhaa..
drama act..
drama tu aku dah tengok time stdy agy..
tapi pasal jeles yang amat ngan bro aku..
dier tengok berulang kali..
sO aku tengok ar agy...
hihihihih...
wink~~~wink~~~


ni la pelakon2 witch yoo hee..
aku suke crite ne..
sedey pun ade..
kelakar pun ade...
huhuhu..
selama aku tengok tu kan..
tak pernah aku nangis wei~~
tapi semlm..
last part tu buat aku nangis wei~~~
huhuhuh..MyEm0.Com

ntah aku pun tak tahu kenape aku nangis..

9 tunding jari kat saya :

senapang said...

ahaa..mmg best pon cite nih...

sy tgk 2x cite nih..hahaha

tapi takde la sampai nangis..

huhu

d i D a_LittLeBaby said...

for senapang,
hahha..ya best giler..tu la pasai..aku pun tak taw nape aku leh nangis semlm...padahal selama ini tak lak aku nangis..hahahah

atty's said...

lom pernah tgk lagi citer tu..

dida..sehat tak..takecare ye..

d i D a_LittLeBaby said...

kak atty,

hihihi..okai..

~ceRRy beRRy~ said...

cite yuhee the witch nih mmg gler best...
sgt suke tgk pompuan tuh punye style...
cute maaaa...
suke2...
i ilkeeee... =)

~ceRRy beRRy~ said...

cite yuhee the witch nih mmg gler best...
sgt suke tgk pompuan tuh punye style...
cute maaaa...
suke2...
i ilkeeee... =)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nanti kak yanie try tgk....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

d i D a_LittLeBaby said...

for ifa,

ya comei kan..suke....ihihihihi

d i D a_LittLeBaby said...

for kak yanie,

yaa...mesti tengok...

Followers

Template by:

Free Blog Templates