** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 9, 2009

:::last short for finally kisah fall in love :::

sebelum aku meneruskan
kata-kata aku pagi ini
sebelum aku membizikan diri ku dengan keje-keje ku..
aku berharap sekali aku mampu
melakukan yang terbaik
dalam hidup ku..
untuk menceriakan hari2 ku..
doakan aku ya...

okies
semlm aku dah cuba tuk membuat keputusan
tuk membuat pengakhiran cerita
: fall in love :
so,
ni la hasilnya...

aku tak kan tell to him dat i love him..
aku tak kan kaC taw ngan budak tu..
budak tu a.k.a my bestfren...
akU nak korang taw..
aku akan sentiasa mendoakan kebahagiannya..


biarpun maCm mana
aku Dan dia
tak kan bisa bersamaMyEm0.Com
betul kate "dia"
kita kene belajar menyesuaikan diri
dengan keadaan baru
iaitu kita akan sentiasa jarang berhubung
dengan seme rakan seperjuang..
So, aku rasa aku tahu pa yang diperkatakan..
dan aku ambil keputusan dats
aku tak kan TEll ngan die..

bukaN bab aku rasa aku sayang orang lain
tapi tiada guna kan..MyEm0.Com
nate dia akan tetap berjumpa dengan ramai people..
mayb he will stdy at UMS..
so biar la...
manyak agy lelaki2 yang comei.
cehhhhh..

i miss my buddies..
and for long time
i cry..
yes..
he make me cry...
budak yang nak jumpe aku buat aku cry..
MyEm0.Comohhhhh!! tidakkk!!
aku cry bekoz i really miss my buddies
and nak peluk sesangat...


".. kejauhan itu, kesunyian itu, kediaman itu,
membuatkan aku tefikir..
mungkin tuhan ingin menghadiahkan
sebuah kerinduan kepada kita semua.."


:: wish u de best aida sari ::
:: make ur life happy and bersinar ::

4 tunding jari kat saya :

asna cute said...

sob sob dida nape xnk gtau dia~

xpe xpe pape pun hati dida gumbira yea... lalala meh meh asna jadi teddy bear tuk dida peluk2 yea hehe
as ur freind~

=) have a nice day with busy work~

d i D a_LittLeBaby said...

asna,

huhuhuh..mekacih le...tapi dida rase die mmg dah taw pun cume pure2 don noe...mls nak fikir agy ar asna..nate dida tak leh nak cari lelaki laen..hahhahahahha...

koz if dida dah sayang org dida tak kan sayng org len mcm dida sayng org tu...

huhuhuhuh....

Cik Angah said...

huhu..sahabatku memndam rasa rupenya..hehe..apepun..angah doakan yg terbaik untuk dida..ape yg dida rasa betul,dida buatlah...k :)
meh cni angah peluk dida...

d i D a_LittLeBaby said...

cik angah,

hihihihi..terharunye..huhuhuu....

Followers

Template by:

Free Blog Templates