** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

May 25, 2009

i MIss Your...

ntah kenapa aku rasa akuingin menangis..aku tetiba emo lak semlm..ntah la..aku sangat2 rindu ngan ko "H"...napa ko mcm mo mengelak dari aku??? cuba ko terangkan lu ba ma aku..apa jua salah aku nie sampai ko mengelak ma aku..??aku try tuk cari ko lagi..tapi aku rasa ko betul2 mo elak dari aku..emmmm..ntah la..mo kata ni just my feeling aku pun nda taw..tapi if ko mo taw..sejak aku tiba di kk aku betul2 ingat ma ko ne..aku pun nda taw la napa ingat aku kuat ma ko...aku betul2 rindu ma ko ...ko tahu ka tu???? aduii susa nya kan lau aku ja yang punya perasaan..ya mmg aku ja punya perasaan ma ko...ntah la..mcm susa pulak aku mo forget ja perasaan aku ma ko tu..biarpun aku hanya peminat setia mu..peminat setia mu???ermm watever la...

7 tunding jari kat saya :

asna cute said...

Alorrrr xyah laaa windu kat org y dah xsudi..
Meh windu kat asna bebanyak ek..
nanti asna boleh balas windu kat dida gak tau.. hehehe

lupekan kisah lalu.. mule kan hidup baru ngan cari BF baru hehehe
=)

d i D a_LittLeBaby said...

ASNA,

HIHIH :0

atty's said...

meh rindu kt..kty..nie hah..

d i D a_LittLeBaby said...

asna,

ye saya tahu tapi susa la nak ckp koz perasaan dida nie..susa tul nak faham..hukhukhuk...

d i D a_LittLeBaby said...

kak atty,

hihih :) ya rindu kak atty..meh rindu dida banyak2 meh..

emmy said...

hi dida... mownik...

d i D a_LittLeBaby said...

hai emy...

morning juga..

Followers

Template by:

Free Blog Templates