** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

May 14, 2009

sila jangan menyampah..

selamat pagi pendengar semua....
selamat pagi pembaca semua...
selamat siang bapak-bapak..ibu-ibu...

( jam menunjukkan pukul 10:31 pagi )

aik...haaaiiiisssshhh apasal dengan tajuk entry aku kali ini...macam ada orang yang nak cari gaduh je ngan aku....apesal erk.....sebenarnya tak de ape-ape pun...belum ada agy lalat-lalat, nyamuk-nyamuk singgah ke page aku ini selepas aku menyumpah seranah kat entry - entry yang lepas....

act aku nak cakap...sila jangan menyampah dengan all my entry yang korang rasa macam jiwang je memanjang..** kahkahkahak , kompom nak muntah kan..**

yang korang rasa macam same je tiap hari kan..** ye ker **

yang korang rasa macam pernah bace je entry tu sebelum ne..** ade ker **

yang korang rasa cik aida sari nie tengah tangkap jiwang je ari-ari..** tak de lah....sesaje je tu....**

okies ni kisah yang sebanar-benarnya....

act semalam aku tengok dan nonton video klip pasha ungu bersama rossa, pasha ungu bersama band dan hady mirza.....sebab tu la tercetus nya di minda cik aida sari semalam nak buat entry versi bergabung itu.....

entry tersebut bukan bermaksud..atau lebih senang cik aida sari katakan..bukan ingin memberritahu dunia blooger ini bahawasanya cik aida sari amatlah meminati kumpulan ungu band kerana pasha....tapi idea nak membuat entry itu tersangat lah cepat..** harap jangan ada yang meluat **

mungkin juga cara cik aida sari ini juga hint tuk memberitahu kepada dunia blogger bahawasanya cik aida sari meminati gila - gila dengan pasha ungu itu..malahan cik aida sari juga meminati lagu-lagunya...** kahakakakahkaha (gelak sendiri **)

dan hint kepada pencinta yang setia tuk membuat puisi dan hint kepada insan yang cik aida sari sayangi...**kahkahkhaka geli lak kan **

pesanan terakhir cik aida sari ** harap kalian pengunjung setia blog page cik aida sari tidak menyampah dengan membaca entry-entry cik aida sari yang tangkap jiwang..alaaaa..tak jiwang sangat pun..tak puitis sangat pun...cik aida sari ini bukan kaki jiwang sangat pun...**

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates