** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jun 26, 2009

siapa dia yang merebut kekasih pojaan hati ku..??

arrrrrgggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhh...
aku geram ne..
siapa dia nie hahhhhhh???
siapa alyssa soebandono??
berani2 kau merebut kekesih pojaan hati ku...
geram nye......
engeeeeeeeeeeeeggggeeee...
rase ku nak senduk2 je ngan sudu garfu ku..
rase ku nak gigit2 je telinga pompuan yang mengganggu kekasih pojaan hati ku itu..
arrgggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
damnnnnnnn!!..

ku tak suke....
seyes nie...

hahahhaha...
emosional lak aku nie...
betul seyes nie...

korang nak tengok wajah allysa tu...
noooooo!! damnnnn!!

ni la wajah allysa tu..
argggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

menci..menci..menciiiiiiii!!!!!!!!
bodoh betul..
berani ambik kekasih pojaan hati ku.....

princess sleeping beauty oredi wake up..

aku dah bangun..
act tak leh tido...
huhuhuhuh..
apesal erk..
mesti aku tak leh titun.....
adehhhhhhh
nape??bab aku mimpi indah + tetba minpi dak hafiz erk??hahhahahha!!
**balik - balik dah ku nyatakan namanya disini**
** nahas la ko dida if dak hafiz nampak namanya di sini **
tak kisah lah.....
aku pun layan balik blog and facebuk aku...

tuk pengetahuan semua
entry sebelum ini .
aku ade nyatakan tajuk lagu blog aku ini..
mungkin la kan korang tak perasaan..
tak pe la..
aku tell agy sekali la kan...
tajuk lagu blog aku ini...
suara ku berharap
by
luna maya feat. dide hijau daun..
so jangan tanya lagik erk..
nanti ku pandai jemu...
hahhahahah!!
okies chow..

untuk beberapa ketika..

aku nak rest dari wat keje...
cam nak baring pulak lar..
bos n bini dier merangkap 2nd bos kat opis nie..
lum naik lagik
mungkin petang kot bos aku ni naik...
aku mcm tak leh buat keje...
koz kaki aku tetiba sengal balik..
peyut aku titba sakit balik..
pinggang aku sakit dan sengal balik..
menyucuk tu sakitnye...adehhh!!!betol2 aku tak suke berkeadaan begini tapi
apa kan daye ni la ni bila bulan tengah mengambang penuh...
begini la ni keadaan aku...
ciannye engko dida..
so aku tinggalkan korang ngan lirik lagu blog aku ni....

penyanyi - luna maya feat. dide hijau daun
tajuk lagu ini : suara ku berharap
best kan lagu ini..


di sini aku masih sendiri
merenungi hari- hari sepi
aku tanpamu,masih tanpamu

bila esok hari datang lagi

ku coba hadapi semua ini
meski tanpamu oohhh meski tanpamu...

bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertwa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

reff :
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku disini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu di hatinya
aku disini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya


ooooo
kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu ( aku menunggumu)
aku menunggu

ooooo

suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku disini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

repeat reff (2x)
suara dengarkanlah aku


award lagi datang pada waktu pagi..

terima kasih la sis zura..erk??
betul ker erk..
sis sweetrose maria...
thankz bab bagi adik award ini....


mimpi yang tak disangka dan diduga..

mungkin sebab sakit..
aku telah bermimpi yang bukan2..
khakahkhaka..
adehhhh...ntah la aku pun tak sangka yang aku akan mimpi macm ini sekali..
aku tak sanggup nak hadapinya..ohhhhh!! tidakkkk!!!
begini story nya..

aku tidur nak dalam jam 11 lebih ar..
pusing sane..tak leh tido..pusing sini tak leh tido.aku pun heran ntah nape mlam semalam aku
tak leh tido nyenyak..aku psang mp3 aku kat henpon ni.kunun nak tido la..buai aku kan.
tak jugak menjadi sampai la mama masuk tido aku tak dapat nak tutup mate..
huhukhukhukhuk...
akhir mate aku pun tertutup tapi tak tahu jam berapa la..
best2 tido...
dia datang dalam tido ku...hukhukhukhuk..
apa kah petandanya????
dalam mimpi tu...ada satu perayaan la kan..aku, intan dan my aunty dan kazen semua ada..
tetiba ada lak dia ini..kat situ gak..wahhhh!! teruja la kononnye nie.ending nye...abis je perayaan tu kan.
aku teriak ar kuat2 sehingga didengari olehnya...tak sangke la pulak aku leh teriak sekuat itu..
dan kira2 15 minit gtu..member dia datang ketemu ngan kiteorng..
bertanya siapa yang teriak tadi...terus semua pun senyap lar kan..
tetiba intan merangkap bestiest aku mengaku dia yang teriak tadi..
saje bab rindu ngan dia tu...
adoii..malu gila aku....
terus aku terbangun dari tido..
nengok jam pukul 6.15 pagi...
adehh...fuhhh!!! mimpi je kan....nasib mimpi..lau betul2 tu..aku pun tak taw la nak kate ape..

nak taw aku teriak ape tak???

aku teriak..
:
:
:
:
:

aku suke
hafizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!
**dengan suara yang nyaring dan kuat sehingga orang ramai pandang kat aku***
** tak ke malu tu**
adehhhhh!!
ape nye mimpi lar...
=)

tag from sis ninie ku sayang...

tag ni dari sis ninie..

1. upload pic candid yang mantop...

and describe de picture..

2. tag la sesape yang anda suke..


masalahnya
tak de gambar candid...
huhuhuhu


**ni pic kawan dida..**
** nama dia nana **

** ni pun pic kawan dida**
** nama dia intan **

** ni pun kawan dida**
** nama dia adie@bab**

sorry tak de pic dida
koz semua pic dida kat dalam lappy..
so tak de simpanan kat pendrive...
dorang tengah ade satu perbincangan tentang mo buat kek..
hahhahahha!!

Jun 24, 2009

lambat tenguk so lambat lar jawabnya letak..

sorry for sis jue..
lambat jenguk blog akak..
tadi pagi jenguk lum ade agy...
petang ni jenguk
opppssss....
rupenye award tu kene pass ngan dida..
so
lambat taw lambat letak sis...


thanks sis jue..
ingat gak sis kat dida..
hihihi :)
thankz erk bagi award ni kat dida...

nak pass kat :

sesape je leh amik k...
nanti sebut name
ade yang tertinggal..
merajuk agy angan dida..


** petang2 camne aku jadi sentimental lak..**

sejuk itu kat cni yang punya ^ ^

sejuk nye....
tangan ku dah sejuk bangat nie..a
dehhh...
hujan turun dengan lebatnye....

** cuaca yang cerah pada mulanya tidak secerah itu lagik kerana cuaca yang cerah tadi telah ditukarganti kerana hujan telah jatuh membasahi bumi..**

Jun 23, 2009

today is mybestfriend befday ^ ^

today is my bestfriend befday...she name's aslinah abd majid...we all call her is ina...act today adik mell pun befday...last year we sambut befday dier kat miri..khakahkah..time tu nak balik dah dari percutian kiteorang...hihihih :) best taw dapat kawan mcm dorang nie...happy je...erm ada prob share...


ekceli aku ngan ina time sem 1 tak rapat sangat..kiteorng rapoat mase pertengah sem 2..koz time tu kiteorng duk bilik sebelah2 nthen 1 wing dan 1 blok..sem 1 poun kiteorng duk 1 blog tapoi tu ar kan time tu barua gy masuk poli..tu ar tak berapa rapat even kiteorng duk satu klas..khakahhkaahak!!!

tapi mengenalinya..aku rasa bersyukur kerana punya sahabat mcm dier....tak banyak kerenah dan ade ar sedikit manyak tu...if beli barang dier nak yang complete..habis segala dier tanye..hahhaha..takut ar penjual tu tak laku..hahhaha..

yang best kiteorng buat bisnes jual buah2an kat poli..last sem tu.kihkih..nak cari duit lebih kan..hihihih :) best ar ingat balik..now ni dier dapat continue stdy kat upsi..hihih:) time kat ums tu tiem interbiu punye ar takut semacm je..dier interbiu jam 9 pagi aku lak interbiu jam 3 petang...cuak aiyyyoooo!!!hihiih :) tapi at de last result she get it!!!puas suruh dir pikir suh pegi...last nye ayah dier pakse pegi....hihih :) happy for her....hihhih...

dier dapat koz keusahawanan dan perdagangan..aku pun ade apply tu..1st choice setiap kiteorng yang apply upsi tyuuuuu!!!hahahhahahha..tapi best gakkan...deir pegi membawa cita2 kami sekali..hope dier boleh ar hidup kat upsi tu..boleh sesuai kan diri dan stdy dier...

dier dah ada yang punye..

she taken by abdul halim....

hihihi :)

tu la sebabnya dier susa nak tinggalkan sandakan....hihihih :)

i love u so much my fren..hope ko happy ngan stdy dan berjaya membawa segulung ijazah...hihihi :)


ina yang paling hujung sebelah kiri...sebelah ngan aku.
gambar ni di ambik time kiteorng sem tiga lagik...

Jun 19, 2009

award from dik daus

ANUGERAH BLOG MESRA MATA:DAUS ENTERTAINMENT:http://daus.via.my

award ni di berikah oleh dik daus..

adik daus ni akukenal 1st time kat blog sis naniey
hiihihih :)
aku ingat mule2
abg2 dik daus nie
rupenya
adik lak..
hahhah!!

penerima seterusnya yang bertuah adalh..

1. cik manis
2. adik nurul
3.sis zahra..

okai
done!!
terima kasih erk dik daus...

sekiranya hari ini hari cantik sedunia ^ ^

selamat pagi all..
okai tak nak cakap banyak..

aku takut ni wei..
takut giler ni wei..
adehhhh....
ko ni kenapa ni haaa...
takut kenapa...??
aku takut mo cek result..
hakhkahakhakh!!
penting sangat ka??
penting la juga kan..
just mo taw aku dapat ka sambung stdy if aku tia dapat keje kerajaan nie...
hihihihi :)

**************************************

okai now..
sekiranya hari ini hari cantik sedunia...
cantik ke anda tu..
tu ..
awak la...
yang terjenguk2 kat luar tu....
awak cantik ker?????

kalau awak rasa awak ni cantik sangat
mengalah nasha aziz..
jawab la tag ni...
sila la...
jujur taw...

**********************************************

tempekkan gambar ini sekali okei..

Q : pengertian kecantikan apa anda ??
A : cantik itu subjektif..

Q : bila hari terakhir anda bermekap??
A : bila erk??tadi ar nak g keje..

Q : bila kali terakhir anda membeli shopping sakan membeli make up dan yang sewaktu dengannya??
A : erm...tak ingat rase nye last month kot..gincu by silky girl..

Q : bila kali terakhir anda syampu rambut ??
A : hari ahad kot..hahhahahh!!

Q : adakah anda seorang yang kemas dan beratur dalam penjagaan bilik??
A : hahhahhaha!!nak taw juga...erm tak kot..boleh2 ar if datang rajin..hahhahah!!
but i'm still try to best doter for my mom and dad..

Q : barangan make-up anda ??
A: silky girl...

Q : senarai kan 5 actress tercantik di mata anda ??

A : 1. nasha aziz
2. nora danish
3. camelia
4. maya karin
5. my mom ** erk** ya lor...

Q : last Question : are u Hot?
A : yes of koz la...hahhahahha

i tag :

~ cik comel
~ sis danya
~ cik ifa
~ cik asna
dan
sesape nak jawab soalan maut nie

peace..muahhhhh

Jun 18, 2009

help me!!help me!!

adeh..
apesal la keje yang aku wat ne
benggong btol nie..
adehhhh
aku ngah wat keje dalam excel nie..
tapi aku kecik la pulak
bila ku da print!!
alalalla..
punye la ku tensennnnn!!!!

rase ku nak wat cam ne je...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:




kang ku buat cam ne kang!!



opppss student yang bawah 18 tahun sila tutup mate!!

tak pun cam ne haaaa



tak pe..
akhirnya aku pun nak balik..
so aku mayb akan cam ne nanti malam..
huahuahuahauh!!



hampir selesai..

wait!!wait!!
jangan tutup pintu lu..
jap ar..
nak tell nie...
haiya...

keje nak hampir selesai dah..
ade sikit agy ar..
so pasni boleh ar ngular..
hhahahah!!!

opppsss!!!
tak de ar..
today mcm malas nak bukak fessbukkkk...
kenapa erk?
mcm bosan lak kat sana kan??
huhuhuhu!!

friendster and fessbukkk??
kenapa orang semakin kurang berfrirndster??
korang ni kan..
mmg adat la kan..
ade yang baru yang lama korang buang..
mmg dasar tak sedar diri..
aik..ape kes nie..!!!
hhahhahah!!

feeessbuk keburukan yang terang benderang tak yah men suluh2 lagi.
open public..
public sangat ar.
nak write yang personel pun orang taw kan..
tak gtu??!!

friendster???
same je sebenarnye.

blogger???
mungkin sni la tempat yang sesuai untuk aku..
khakhahkah!!
kenapa??
kat sni ada kengkawan yang tahu semua hal aku.
khahahak!!
tak de ar..
public gak kan..??
so apa kebaikan ketiga2 ni??
jawapannya..





ada kat minda korang..
ada kat hati korang..
tak percaya erk??
cube tanya diri korang sendiri..
buat pe tanya ngan dida...


* selamat pagi semua *

selamat pagi anak malaysia...
okai....

hari ini aku tak akan berlegar lama kat blog ini..
so pandai2 korang la k..
aku tak nak memaksa sapa2 mo jenguk blog aku ni...
tapi ingat!!!
amaran penting dari penaja...
jangan jadi silent reader..
membahaya diri..
khahakhakhaa!!!!

tak de ar gurau jew....
ok....

aku amat busy cikit today.
because aku nakwat keje yang bos aku bagi
last minutes last day..
jam 4.20 baru dia suru wat keje tu..
act dia pesan wat esuk ok..
must wat..!!
so aku terpaksa akur la kan..
cehhhh jadi pekerja baik la aku ni..

so aku tinggalkan pesanan je la k..
pandu kete elok2..
erk??
apesal ni..ape kes??!!!
hahhahahha!!

kat fesbuk pun aku jenguk je tadi tanpa meninggalkan kesan pun...
okai....
fesbuk pun aku berniat today aku tak mo bukak..
i try....
hhahahhaha!!!!

***************************

sampingan....

semlam aku tenguk cete Lu'Lu
yang aku baru download dari youtube
kelakar gile siot...
act cete telemovie ni dah main kat astro.
tapi tak pernah lak aku tenguk...
ketawa je aku memanjang..
hahahha!!

pelakonnya??
nak juga taw kan??
main actor : farid kamil ** my hero**
main actress : nurliana samsudin..**kenal ker??**
erm ex gf c pierre andre...alalaaa. yangberlakon 3 janda tu..

***********************************

okai done!! bergosip sudah...
berceloteh pun sudah..
say morning pun sudah...
ketawa pun sudah...
okai..
sila la buat keje tu!!

Jun 17, 2009

before i back...i want opinion!!

new update!!

korang semua pasti taw about kisah cinta aku yang tak berakhir
yang tak mungkin berakhir..
so aku nak tanya la kan..




adakah aku patut just foerget my feeling..??
adakah aku ni tak layak tuk dia??
adakah aku ni takyah fikir pasal hal itu?
buang masa dan tenaga ja kan??
adakah aku patut teruskan jadi pencinta dalam diam??




dan




mungkin kah aku patut tell him???
ohh!!nooo!!!
mungkin kah aku patut menangis lagi kerana dia??
waaahh sayang gila aku ngan ko kan....??
mungkin kah aku patut cari je laki lain..
patut ker???
mesti ar cari insan lain yang sayang aku kan...





okai la..
kamu diberi tugasan k...
harap dengan bantuan kamu semua
follower ku
silent reader ku..
visitor ku...
membantu memulihkan keadaan ku
yang sungguh penyayang ini..
khakhakakahka!!!

nak demam~~

rase mcm nak demam je la....
panas je dahi ni...
tangan dah la sejuk semacam je..
mcm oegang ais je tapi tak gak..
huhuhuhuhu...

erm sedihnya...

aik apesal lak..
sebabnya














surat tawaran jawatan aku dari jpa or spa lum sampai..
haiya.......

bila la surat tu nak sampaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

tenangkan hati ku....

tag from cik rogayah@cik ifa ^ ^

world tag..
eh silap..
tag world..
lama dah ku nda buat tag nie ba..
so layan je la...

***********************************************

jap agy ku tempekkan award tag ni k...


okai uda ku tempekkan..

so layan aku nya jawapan tuk tag nii..

**klik note : semua jawapan di bawah adalah ikhlas dari hati ku dan ia nya sememangnya benar belaka..

********************************************

Q. bila anda last kene marah??
A. erm...last day..

Q . kene marah ngan sape??letakkan nama penuh dia..
A. oh my fren kot...erm nama penuh tak yah la...sapa taw..tu untung la..

Q. apakah tindakan anda bila marah..
A.kompom2 1st sekali aku memaki la..sorry about dat...nthen aku dendam la selalunya..nthen abis la tu after tu aku ungkit kesilapan keburukannya..hahahhah!!
tapi n de last part of my marah aku say sorry la...

Q. apakah perkataan pertama yang terkeluar dari mulut anda selepas di marah??
A. hmmmm....**depends dengan situasi**

Q. antara bentes kaki & pijak kaki,
yang mana pilihan anda jika didapati anda tidak bersalah??
A. bentes tu ape??betes ke??pijak kot..

Q. rasenya jika anda marah anda akan lepaskan pada insan disekeliling??
or siput tepi pasu??or pokok daun semalu??
A. no...yaa...akan kene tempias nye pada orang yang nak buat dajal ngan aku time tu juga..

Q. apakah ucapan anda yang suke marah2..??
A.for my self >> aku mo kurangkan perasaan yang sejal azali ada di dalam diri ni..
kerana dalam keluarga all keluarga kami 5 semua ada sifat yang satu ni...

for all people >> mo kata stop for angry cannot..but kurangkan dari yang selalu..
kerana perasaan itu mampu buat kita merana dan kecewa

** tak mo tag sesape**
** nak buat silakan**
**tak nak buat, tak yah**



Jun 16, 2009

benda bodoh yang pernah aku lakukan untuk hari ini..

sa gaduh ma sa punya kawan lol..
haiya...
punya buduh sa rasa...
hahhhahha!!
funny eh...
yang lucunya di public lagi tu...
hahahhahha!!
aiyaiiii.....

Jun 15, 2009

morning all

today aku malas banget mo menaip..
malas mo keja..
malas lar...
haiya..
tia payah tanya2 lagi..
aku malas lar....

hujan itu buat aku mo tidur saja...
siok taw tidur time sejuk2 nie..
tarik selimut lagik nie...

ngantuk siot...

apa yang aku telah lakukan??
damn it..
jahat ka aku tu??
kejam kah aku tu ar..
buat mcm tu
selama cuti 1 hri setengah ni...
hahhahh!!

wait!!wait!!!
jangan terpadaya dengan statement di atas tu..
tu ayat penyata yang gempak....
khakahkahkah!!
gempak ka??
tia juga ba kan?
erm 1 hari setengah..
napa 1 hari setengah ja aku cuti??
memang lar ba..
lau aku keja half day hari sabtu..
aduiiiiyaiiiii...

hari sabtu abis balik keja..
aku masak ayam goreng..
lapar tu..
pastu hidupkan lappy..
terus liat ceta hindustan plus ceta melayu ka tu ar..
aku pun lupa uda..
yang penting aku layan cD lar..
tV??? mcm besa lar my mom yang tinguk..
malam pula, aku sambung tenguk CD..pastu mo dekat jam 9 aku stop..
sambung tenguk JAngan Lupa lirik...

hari ahad pulak,
bangun jam 7.40 pagi..
kemas2...cuci tudung, cuci toilet..
masak tuk tengahari sakali lar..
kami memang suka masak sekali terus tengahari...
so pastu mandi..
after ja mandi..
on Lappy
tenguk cerita Kungfu Dunk...
hihihih...
act aku baru ni la aku tenguk ceta tu dari awal sampai abis..
selalu setengah2 ja aku tenguk tu...
pastu tenguk ceta Fast and furious 4..
pun baru janie aku liat ceta ni
stak..stak lagi tu..
kin panas eh..
last2 sampai abis jua la aku liat ceta tu...
tu ja yang aku buat time aku cuti...

bosan kan???
malam pulak..
mcm besa aku tenguk jangan lupa lirik.
plus2 ganti2 la ma mentor...
tu ja la...

bosan + bosan + bosan !!!


anyway,

selamat pagi semua..
selamat pagi kepada semua follower
kepada semua silent reader..
kepada semua visitor..


klik note : bila la mo dapat surat tawaran ma lapor diri nie..
adeiiii lambat jua eh....

Jun 13, 2009

setahun sudah berlalu..

12.06.2009 dan hari ini..

wahhhh..
cepat juga masa berlalu kan...
terlalu cepat masa nie berlalu
sehingga saat ne mcm baru ja kita berpisah...
terlalu banyak perkara..
terlalu banyak benda yang berlaku selama 3 tahun yang sudah
mcm aku rasa mo menjerit..
berteriak..
woiiii!!
aku nda...aku bukan mcm tu....
hihihih :)

akhirnya...
setahun sudah masa meninggalkan kita
banyak dugaan yang kita tempuh kan...
hahhahhhahha

kenakalan kamu urang..
kesedihan kita..
kemurungan orang-orang yang dengki...kahkahkakah!!
kesayuan kita..
kegembiraan kita..
semua kita lalui bersama

ohhhh tuhan..
semoga ENGKAU bahagiakan insan-insan yang ku sayang..

3 tahun yang sudah...


ni la barisan pelajar jajal dpm politeknik batch julai 2005
ada lagik nie yang nda ikut..
nda hadir kan..
atu la..cian nda femes jua tu...


ni time family day..
dpm family day..
dpm sahaja okei..
tiada kelas lain ar..



ni la barisan wajah comel...
hahhahhahahha!!
ni time sem dua..
khakhakhakakah!!
ni wajah bangun pagi tunggu bas mo p tanjung aru..
family day tu la ba..
lambat nie bas nya...

ni pulak time hari raya..
jabatan kami buat hari raya..
jabatan perdagangan ar...
nda ada ne jabatan lain..

ni pulak hari anugerah perdagangan
hahahhah!!
aku datang sokong ja..
nda dapat pun hadiah nya..

teda nie dapat sijil
koz aku nda la pandai cam durang..
durang dapat sijil lagi...

kihkihkihkihkih!!

aku ma c mel..
kami dua memang suka gambar
gila kamera la katakan...

ni kami ramai2..
payah banar kan lurih ramai2 nie..
berjalan saja ba durang nie..
nie pun bukan suma yang datang ni...
.
koz nda dapat sijil kan..
malas la durang mo datang....

g pun ada tema ba..
jadi last minit kan...
mana ada urang kan tercari baju lagik..

ni time terkunci bilik kami..
bilik kuliah kami ar..
bukan kamsis.
.
ahhahahhah!!
ya la...pengganas ba budak2 dpm nie..

atu la terkunci..
tercabut luan nie tombol nya...

khahaakhakhakh!!

yang ini adalah last kami hang out sama2..
picnic la ni cetanya..
tapi mcm bukan picnic ja..
hahhahah!! hancur..
ada yang makdal la...

alallalal!!!
apa boleh buat kan..
ni la satu2nya activiti kami yang berjaya dilakukan..
selama kami satu kals..
tu pun ada yang nda p nie..
aduiiii. cian ba kami...

ni pulak sesi bergambar kahakhakh!! teda2 nie..
.
erm ni pulak gambar kami time g pendaftaran konvo...
pagi2 berjumpa terus bergambar ba... best eh..

me only. one little baby cehhhhh.... comel kan..



ni la kami berbaju jubah.....
time ni panas wei...

mo tunggu masuk dewan dah nie..
tapi lambat gila nie..

budak2 lelaki kami nda ambil gambar..
malas act.. hahhaah!!

okai tu ja pix yang dapat ku kongsi ma kamu semua...
nanti2 lagi ku upload poix ar...
erm..

dan kini..

sudah 4 tahun usia persahabatan kita..
bergaduh..
sindiran...
maki hamun
caci hamun
rajuk merajuk...
gelak tawa..
kita semua lalui bersama..

hahhahhah!!!
yang pasti kenangan itu adalah yang terindah bagi kita semua..
yang telah kita cipta selama 3 tahun bersama

dan kini..

seorang dari kita semua...
telah pun bergelar seorang isteri...

ni la dia..
norfaizi tinggal..
dia la yang diantara kami yang kawen dulu..

29/05/2009 dia telah sah bergelar isteri kepada en.zamri..
tahniah buat ko paiG..

i miss u so much...

ni la paiG bersama husbandnya

kredit : dewi malam (kazen kepada norfaizi)


ku berharap dan akan terus berdoa..
agar persahabatan kita
akan terus mekar dan akan terus berkekalan
sehingga kita berkawen dan sehingga ke akhir zaman cehhh..
mcm aku ucapkan selamat pengantin baru pulank tu taw...
hahhahahah!!!

sekian dulu...

assalamualaikum



Followers

Template by:

Free Blog Templates