** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jun 18, 2009

hampir selesai..

wait!!wait!!
jangan tutup pintu lu..
jap ar..
nak tell nie...
haiya...

keje nak hampir selesai dah..
ade sikit agy ar..
so pasni boleh ar ngular..
hhahahah!!!

opppsss!!!
tak de ar..
today mcm malas nak bukak fessbukkkk...
kenapa erk?
mcm bosan lak kat sana kan??
huhuhuhu!!

friendster and fessbukkk??
kenapa orang semakin kurang berfrirndster??
korang ni kan..
mmg adat la kan..
ade yang baru yang lama korang buang..
mmg dasar tak sedar diri..
aik..ape kes nie..!!!
hhahhahah!!

feeessbuk keburukan yang terang benderang tak yah men suluh2 lagi.
open public..
public sangat ar.
nak write yang personel pun orang taw kan..
tak gtu??!!

friendster???
same je sebenarnye.

blogger???
mungkin sni la tempat yang sesuai untuk aku..
khakhahkah!!
kenapa??
kat sni ada kengkawan yang tahu semua hal aku.
khahahak!!
tak de ar..
public gak kan..??
so apa kebaikan ketiga2 ni??
jawapannya..





ada kat minda korang..
ada kat hati korang..
tak percaya erk??
cube tanya diri korang sendiri..
buat pe tanya ngan dida...


4 tunding jari kat saya :

Naniey said...

biasela..ade yg baru yg lm diabaikan..haish..tak bek tau..hahaha

d i D a_LittLeBaby said...

sis naniey,

hahhahah!!betul2...tak pe ar today malas nak write apa2 kat fb..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

dulu akak giler main benda2 alah nih
frenster
myspace
skang semua tu menjadi kenangan
main blog n facebook [jarang online gak kat FB]
hehhehe

d i D a_LittLeBaby said...

sis yanie,

a'ah..hahhaha..dulu friendster ar..tempat ketwa..buat lawak ..sindir menyindir..hahahhah!!

tapi dida tak leh delet..nanti member susa nak cari..hahahah!!

Followers

Template by:

Free Blog Templates