** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jun 18, 2009

* selamat pagi semua *

selamat pagi anak malaysia...
okai....

hari ini aku tak akan berlegar lama kat blog ini..
so pandai2 korang la k..
aku tak nak memaksa sapa2 mo jenguk blog aku ni...
tapi ingat!!!
amaran penting dari penaja...
jangan jadi silent reader..
membahaya diri..
khahakhakhaa!!!!

tak de ar gurau jew....
ok....

aku amat busy cikit today.
because aku nakwat keje yang bos aku bagi
last minutes last day..
jam 4.20 baru dia suru wat keje tu..
act dia pesan wat esuk ok..
must wat..!!
so aku terpaksa akur la kan..
cehhhh jadi pekerja baik la aku ni..

so aku tinggalkan pesanan je la k..
pandu kete elok2..
erk??
apesal ni..ape kes??!!!
hahhahahha!!

kat fesbuk pun aku jenguk je tadi tanpa meninggalkan kesan pun...
okai....
fesbuk pun aku berniat today aku tak mo bukak..
i try....
hhahahhaha!!!!

***************************

sampingan....

semlam aku tenguk cete Lu'Lu
yang aku baru download dari youtube
kelakar gile siot...
act cete telemovie ni dah main kat astro.
tapi tak pernah lak aku tenguk...
ketawa je aku memanjang..
hahahha!!

pelakonnya??
nak juga taw kan??
main actor : farid kamil ** my hero**
main actress : nurliana samsudin..**kenal ker??**
erm ex gf c pierre andre...alalaaa. yangberlakon 3 janda tu..

***********************************

okai done!! bergosip sudah...
berceloteh pun sudah..
say morning pun sudah...
ketawa pun sudah...
okai..
sila la buat keje tu!!

6 tunding jari kat saya :

~ceRRy beRRy~ said...

hehehe..
Ifa pn tgk cite LULU tuh..
klakar la gak..

uikss..
kamo busy yek cik siti..??
xleh nk blaja sifir..
hehehehe...

d i D a_LittLeBaby said...

cik ifa,

a'ah best kelakar giler wei..

hahhaha

a'ah busy nie kelam kabut..nati update agy..

daaa..
yup tak leh nak ajar kamo sifir 12 ari ni.

Naniey said...

hehehe..bz yer har nih...

lulu tu citer yg diorang kn kawen tu kan...

ije said...

hha. ije penah tgk lu'lu tu. tapi tak tgk full.

d i D a_LittLeBaby said...

SIS NANIEY,

a'ah yang dorang kene tangkap khalwat tu..
hahhahhah!!
kureng tul ar orang opis dier tu..
hahhahah!!
comey ar cete tu!!
if tenguk balik2 pun tak boring!!hahahha!!

d i D a_LittLeBaby said...

ije,

ahahhaha.a'ah best ar cete tu..hahhaha!!

Followers

Template by:

Free Blog Templates