** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jun 17, 2009

tag from cik rogayah@cik ifa ^ ^

world tag..
eh silap..
tag world..
lama dah ku nda buat tag nie ba..
so layan je la...

***********************************************

jap agy ku tempekkan award tag ni k...


okai uda ku tempekkan..

so layan aku nya jawapan tuk tag nii..

**klik note : semua jawapan di bawah adalah ikhlas dari hati ku dan ia nya sememangnya benar belaka..

********************************************

Q. bila anda last kene marah??
A. erm...last day..

Q . kene marah ngan sape??letakkan nama penuh dia..
A. oh my fren kot...erm nama penuh tak yah la...sapa taw..tu untung la..

Q. apakah tindakan anda bila marah..
A.kompom2 1st sekali aku memaki la..sorry about dat...nthen aku dendam la selalunya..nthen abis la tu after tu aku ungkit kesilapan keburukannya..hahahhah!!
tapi n de last part of my marah aku say sorry la...

Q. apakah perkataan pertama yang terkeluar dari mulut anda selepas di marah??
A. hmmmm....**depends dengan situasi**

Q. antara bentes kaki & pijak kaki,
yang mana pilihan anda jika didapati anda tidak bersalah??
A. bentes tu ape??betes ke??pijak kot..

Q. rasenya jika anda marah anda akan lepaskan pada insan disekeliling??
or siput tepi pasu??or pokok daun semalu??
A. no...yaa...akan kene tempias nye pada orang yang nak buat dajal ngan aku time tu juga..

Q. apakah ucapan anda yang suke marah2..??
A.for my self >> aku mo kurangkan perasaan yang sejal azali ada di dalam diri ni..
kerana dalam keluarga all keluarga kami 5 semua ada sifat yang satu ni...

for all people >> mo kata stop for angry cannot..but kurangkan dari yang selalu..
kerana perasaan itu mampu buat kita merana dan kecewa

** tak mo tag sesape**
** nak buat silakan**
**tak nak buat, tak yah**



6 tunding jari kat saya :

~ceRRy beRRy~ said...

hehehe..
nama glemer ku jgn disebut-sebut..
malu I...
hehehe...

wahhh..
dida de mrh org ek smlm..??
nape..??

xpe2..hari ni mulakan hari dgn ceria ek.. =)

d i D a_LittLeBaby said...

cik gayah..

hahhahha..a'ah..hahhahha..
so funny..lucu + bodoh ni dia rasa..hahhahah

yup harikah hari mu dengan snyuman..

ije said...

garang ye dida ni rupanya. ehe

d i D a_LittLeBaby said...

ije,

a'ah garang dan pemanas..hihih :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

comey nyer award dier..hehehhe

d i D a_LittLeBaby said...

sis yanie,

hahhaha..comei kan..??

Followers

Template by:

Free Blog Templates