** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jul 7, 2009

::100 benda yang baik tuk kita ::


act tak de banyak fikir and tak de best nye entry
but now i have 100 follower
thankz la sweetie ku semua..
kerana setelah ape yang berlaku...
aku still punya follower..
ohhhh..
terima khaseh la kepada follower ku..
aku amat menyayangi khalian semua...

aku tetap tegar di sini..
berbual..
mencurahkan segala idea ku..
berkongsi segala duka suka tawa gelak...
bersama korang..
kawan di alam maya ku..

ohhhhhh..

mungkin sampai saat ini
ada mata-mata insan yang tak suka akan blog ini..
so please la..
if tak suka tak yah nak jenguk..
kalau korang rase blog ini
berbunga bunga..jiwang nak mampos..
mcm budak2...ngadu sna..ngadu sini...
perasan ngan mamat ini..
bodoh nya minah nie..
ahhhh
persetan la korang
ini blog aku..
so kalau tak suka tak yah nak sebok taw...

buat follower ku 100 itu..
aku tak memaksa kalian untuk bersama ku..
sejak ku membuka blog ini..
tapi kerjasama dari phihak anda amat dialu alukan..
dan ku harap kalian tidak mudah melatah sekiranya
ada lalat2 yang mula berjinak2 di blog ku ini....
tegar la bersama ku..

sekian terima kasih..


8 tunding jari kat saya :

asna cute said...

sama kasih dida~
hehehe =)
Tahniah dah ada 100 follower~

d i D a_LittLeBaby said...

asna,

sesame cik asna..sayang kamoooo

Naniey said...

lalalala..manyaknyer follower die..hehehe..congrate

d i D a_LittLeBaby said...

sis naniey,

hihih..tahnkz2...lar sis pun ramai agy dari dida...hihh :)

atty's said...

wh dah ramai pengikut..

d i D a_LittLeBaby said...

sis atty,

hihih....kak atty lagik manyak larrr

[yAN!e][pUTraJAya] said...

TAHNIAH......

d i D a_LittLeBaby said...

sis yanie,

temekasih..

Followers

Template by:

Free Blog Templates