** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jul 7, 2009

"..adakah awak sudi menjadi prince di hati saya.."

assalamualaikum sayang..
salam kasih buat follower ku yang habis2 menjenguk ku...
salam sayang buat rakan blogger ku yang tak henti2 nak taw story morry hot ku...
salam chenta buat sahabat handai ku...
salam pagi buat silent reader ku...

hari ini korang sihat ker??
if ade yang sakit lagik..
mcm aku tetba lak selsema datang hadir kembali ke sekolah...
adehhhhsssss....
so jangan lupe makan ubat erk....
dida tak boleh koz dida ngah berpuasa ganti..
kihkihkihkihkih.....

pagi yang indah ini...
di indah kan lagik dengan lagak seorang princess..
cehhhhhhhh.....

prince pasha : "..dida mo ngak jadik permaisuri di hari saya.."
princess dida de little sista :"... ohhh sayang ku, mo..mo..boleh aja dong...bisa2..."
prince pasha :"... mekasih ya sayang ku.."

p/s : kahkhakhahakahaha...nak jugak kan..sila jangan muntah kat entry ini
mahupun page blog ini..




0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates