** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jul 29, 2009

aku yang tertanya tanya...

mat aternuunnn..
erm apesal tajuk entry kali ni pelik benar rupenye..khakhakhak
tak de ape pun.
sesaje je nak write something tuk korang...

tak lama lagik aku nak terbang dah ni..
so untuk minggu depan mmg tak dapat update..
koz aku pergi kursus seminggu tuuuu weiii..
so just wait 2 week later k..

aku nak kongsi ape lagik erk ngan korang..
[tengah berfikir nie]

for dik nurul,
akak pun windu ngan adik...

okies...
untuk pengetahuan kalian..
dah dua hari termsuk hari ini..
aku tak jumpe mamat yang suke tersenyum..
alaaa...
mamat yang lau tersenyum mate dier ikut sekali senyum tu.

haaaaa...
mamat tu aku tak jumpe lagik....

heran kan??

hahahhahha..
ape2 pun aku lum g tenguk c harry..
aduiiiii..
bila la ni aku nak tenguk c harry nie....

2 tunding jari kat saya :

asna cute said...

Lorrr 2 minggu xupdate??
lama yea dida...huhuhu =(

kot ada masa kat KL nti bukak FB ek update sikit pasal dida tau =))

Take care dida
selamat berkursus~

d i D a_LittLeBaby said...

asna ,

seminggu je tak kene on9 la sayang....minggu depannye tu leh on9 dah...

okies tapi mane leh update tu sayang...koz kat johor...kursus tu...

erm thankz sayang..

Followers

Template by:

Free Blog Templates